275-be nyom, pedig nem fekvenyomó: ki az?

2011-11-28

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Jadran Damjanovic nem az esztétikus típusú versenyző. De egy hegyipartizánnak nem kell szépnek lenni...

...sokkal inkább erősnek!

Jadran a Horvát Team Scitec oszlopos tagja. Horvátországban sokkal kisebb a testépítés, mint nálunk, különösen hogy 3 miliós ország. Magyar testépítés/3, vágod?. A tengerparttól nem messze, alig 80 kilométerre terül el a festői Knin, ahol komoly harcok dúltak, nem véletlenül gondolhatnánk azt, hogy Jadran is komoly kommandós kiképzést kapott.

Gondolhatnánk, de persze nem kapott: Jadran ugyanis testépítő, viszont marha jól hangzana legendás baromságokat terjeszteni róla, ahogy a vérzivatarban a fogával tépte ki a kecskeszívet, hogy proteinhez jusson.

Sajnos a kecskeszív nem jó proteinforrás, Jadran így kénytelen hozzánk hasonlóan csirkéket enni, de tutira azokat sem öli meg a fogával, vagy veri agyon kézisúlyzóval, lábisúlyzó meg nincsen. Meg aztán ott vannak a proteinturmixok, amelyeket neki is az étrend részét képezik, pedig aztán azzal még agyonverni se lehet semmit, mert folyékony. Maximum a szagával lehet kiirtani egy kisebb populációt, ha hagyjuk berohadni, mint nálunk a szerkesztőségi hűtőt a drága munkatársak, de ez utóbbiról nem beszélhetek.

Jadran nagy, és erősnek néz ki. Bár nem a legjobb testépítő genetikai hibái miatt és jóképűnek se mondanánk sem elsőre, sem többedikre sem, így nem lesz fitnessz modell, ami a heteroszexualitás népszerűsítésére nem utolsó szempont, de legalább a külsejéhez méltó teljesítménnyel próbálkozik a teremben. Vannak persze, akik ugyanilyen elv mentén jó nagyokat finganak, de Jadran inkább keményen edz.

Alant egy 275 kilogrammos fekvenyomást láttok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1064


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!