A Branch Warren visszavág?

2015-03-07

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Branch Warren mindenkit szeret emlékeztetni arra, hogy még mindig baromi jó, duplán igaz ez azokra, akik utálják. Úgy néz ki, az Arnold Classic után ők sírni fognak.

 

 

A kihívások alapján nagyon úgy néz ki, hogy Branch Warren és Dexter Jackson harcol az első helyért. Bár előzetesen utóbbi volt a favorit és kevesen emlegették Branch nevét, az előzetes találgatások vajmi keveset érnek az Arnold Classic színpadán, a reflektorok össztüzében.

Dexter ugyan formában volt, de önmagához képest nem hozott semmi kiemelkedőt, és főleg szemből a combizmai nem állták a sarat túl jól Branch ellenében. Persze még élesedhet a döntőre, de ahhoz komoly javulásra lehet szükség, hogy innen nyerjen - mert egyelőre úgy néz ki, nem neki áll a zászló.

Branch ugyanis ismét kiváló formát hozott: roppant egységes, sziklakemény kondíciót. Elképesztő szeparáltság és minőség minden pózban, hiába nem esztétikus a fizikuma, ez a fajta izmosság és felkészültség az, amit a profi mezőny legjobbjaitól várni lehet, és ez könnyen egy harmadik Arnold címet hozhat neki.

A harmadik helyre - a kihívások alapján - egy ideig úgy tűnt, Justin Compton lesz a biztos befutó, de a zsűrizés végére Cedric McMillan, a Team Scitec üdvöskéje is felküzdötte magát egy direkt összevetésre. Az újonc alsó testben magabiztosan veri Cedric-et, főleg szemből, de deréktól felfelé Cedric tömege, izomtapadásai és szeparációja egyértelműen riválisa fölé helyezik. Mindkettejükben van még potenciál arra, hogy javuljanak a döntőig - könnyen lehet, hogy ez fogja eldönteni a dobogós hely sorsát. Sőt, talán még a két bajnokesélyest is megszorongathatják.

Úgy éz ki, Evan Centopani és Roelly Winklaar fogja teljessé tenni a top hatot. Előbbi a biztató felkészülési fotók ellenére nem látszott klasszissal jobbnak, mint a korábbi években, Roelly viszont masszív tömeget rántott fel. Már a problémás hátizomzata is eléggé rendben van. A hírhedten rettenetes pózolása viszont nem javult, így hiába a fejlődés, azt nem tudja megfelelően prezentálni, ezért egyáltalán nem biztos, hogy a bírók végül neki adják az ötödik helyet.

Brandon Curry, a Team Scitec egyik legújabb tagja jelen pillanatban a hetedik helyért meccsel középszerű kondícióval, Vitaly Fateev ellen, aki szárazságban a porba alázza Curry-t, adottságok terén azonban nem ellenfele. Ben Pakulski eközben nem hozott csúcsformát és egyébként sem tudott látványosat fejlődni, ennek megfelelően nem számíthat a 10. hely környékénél jobb eredményre.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!