A columbusi éjszaka

2010-03-05

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Többek közt Kai Greene-el, Branch Warren-el és Ronny Rockel-el is készült interjú már az Arnold Classic helyszínén, sőt volt, aki a formáját is leleplezte.

 

Kai Greene nem sokat mutatott magából, viszont legalább konkrétumokat sem igazán árult el - ahogy ezt tőle megszokhattuk. Azt azért elmondta, hogy nem foglalkozik a vetélytársaival, csupán arra koncentrál, hogy a testét a lehető legtökéletesebbé formálja, ami az ő szótárában nagyobb tömeget és főképpen jobb minőséget jelent.

VIDEÓ!

 

Branch Warren nem a bőbeszédűségéről ismert, de amit elmondott az lényegretörő volt, bár sajnos ő sem mutatta meg magát. Elárulta, hogy a súlya lényegében ugyanakkora, mint a Mr. Olympia előtt volt, de a színpadon sokkal nagyobbak fog tűnni, mivel ezúttal nem hagyja, hogy ellaposodjanak az izmai, miközben a kondícióját ugyanazon a szinten tudja tartani. Egyébként a "guruját", George Farah-t is bemutatta, aki maga is IFBB profi, így biztosan segítségére lesz majd Branch-nek abban, hogy élete legjobb formájával beteljesíthesse régi vágyát, és megnyerje az Arnold Classic-ot.

VIDEÓ!

 

Videoplayer: magazin/docs/video/szakacssanyi1.flv

Ronny Rockel már megmutatta magát a rajongóknak, bár ő cserébe kevesebb információt osztott meg velük, mivel az angoltudása még nem az igazi. A néhány póz alapján úgy látszik, hogy a "kis" német remek formában van, főleg ahhoz képest, hogy a vízhajtás és a szénhidráttöltés érdemi rész még hátra van. Azt is elárulta, hogy ezúttal 2-3 kilóval nagyobb súllyal, jobb alakkal és definícióval áll majd színpadra, mint az Olympián, köszönhetően részben az FST-7 rendszernek, aminek segítségével tavaly Jay Cutler visszaszerezte a Sandow szobrot. Természetesen, mint minden versenyző, Ronny is szeretné megnyerni a show-t, de egy top 3 helyezéssel is elégedett lenne.

VIDEÓ!

 

Hidetada Yamagishi sem rejtegette magát, ahogyan máskor sem szokta. A japán továbbra is tartja a borzasztóan éles kondícióját, miközben a felsőtestének teltségén igyekszik javítani, ugyanis úgy érzi, ez volt az oka annak, hogy a Phoenix Pro-n, csak a második helyezés jutott neki. A célja az Arnoldon bejutni a legjobb hat közé, valamint elmondta, hogy úgy tervezi, 2010-ben az összes versenyen elindul, ami elég merész vállalkozásnak tűnik, de ha van valaki a profi mezőnyben, aki erre képes, az Hide.

VIDEÓ!

 

Roelly Winklaar ezúttal sem hagyta ki a lehetőséget, és most is megmutatta a formája alakulását. Nagyon úgy tűnik, hogy a tavalyi amatőr Arnold Classic abszolút bajnok egy erős debütálásra számíthat, ugyanis 48 órával a színpadra állás előtt is éles mint a borotva, ezt pedig az edzője segítségével igyekeznek még fokozni. Ő is tisztában van az esélyeivel, és - egy újonchoz képest - elég merészen a top 6-ot tűzte ki célul, mivel szeretne kvalifikálni a Mr. Olympia-ra, és elárulta, hogy ha sikerül elnyernie az indulás jogát, nem fogja kihagyni a lehetőséget, és rögtön elindul a sport legnagyobb versenyén.

VIDEÓ!

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!