A férfiak jövője Prágában

2015-10-11

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kiderül, milyen irányba tartanak a férfi kategóriák és hogy mennyire jó ötlet manapság elhagyni Matt Damont. Azon kívül szakma a Prága Pro kapcsán, Star Wars jegyrendelés, nyál zenék, viccesen rossz zenék és az épkézláb híroldalak elmélete - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Britny Fox - Standing In the Shadows
Flame - Get It All
LA Guns - Rip and Tear
Judas Priest - Parental Guidance

 

Olvasói levél:

"Egy ideje nyomon követem a munkásságodat és elég sok mindenben szimpatizálok veletek. Mostanában hallgatom a BB rádiót és nagyon tetszenek a zenék amik szólnak, már a kocsiban is ezeket hallgatom néha.

Kis kitérő: Járok edzeni 3 éve kezdtem amikor 62 kg voltam (185 cm vagyok) jelenleg 84kg nem szedek semmi okosságot, ahogy te fogalmazol, csak vitamint meg egy kis fehérjét, örülök annak amit elértem nem szándékozok versenyezni csak örülök a pozitív hatásoknak és a reakcióknak a környezetemben, Igaz most 26 vagyok mikor elkezdtem 23 lehet h. ezekben a biológia is közrejátszott de ha nem kezdek el egy megfelelő (igaz szintén amatőr társsal) edzeni akkor talán ma is csak az álmodozó sovány srác lennék, ma már azért ennek köszönhetően a személyiségem is változott más ember lettem. Emlékszek mikor még mindenki beszólogatott..."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!