A Ferrari és a szépség

2016-02-19

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Rájövünk végre, hogy mi a szépség, milyen a profi hozzáállás, ki a sportoló, a Jack Jack-ről is kiderül néhány okosság, igyekszünk pozitív dolgokat mondani a Star Wars-ról, sorozatajánló is van, és minden más, ami csak belefér - a BB.Rádióba!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

HeadBengs - Akarom, hogy érezd!
DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - Boom, Shake the Room
Kevin Levrone - Avalanche
Gotthard - Higher

 

Olvasói levél:

"Elősször is elszeretném mondani, hogy a Szlovák Komáromból írok nektek és soha nem tanultam magyarul írni, szóval csak ösztönösen írok és ézért előre is bocsánatot kérek a helyesírási hibákért. Bár sokszor mondták már, hogy ehez képest jobban írok mind a többsége.

Úgy áltam neki ennek a levélnek, hogy egy 2014-es decemberi rádiótokat hallgattam, és ott azon gondolkodtatok, hogy alapiskolában drogoznak-e már. Én 1-2 hónap múlva leszek 25 és 2001-ben voltam ötödikes. Itt még kb 10-11 évesek a gyerekek és én is ekkor kerültem egy olyan partiba ahol már akkor drogoztak. De amire büszke vagyok, hogy tudtam miníg is nemet mondani. Sőt nem csak a drogra, hanem az alkoholra is és cigire. Ezt azért nem mindenki tudná megálni. Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy már a 2001-es években a 10-11 évesek is már drogoztak, cigiztek és ittak is. Persze nem mindenki, de volt jó pár ilyen! Volt aki már akkor túlvolt az első szex után is. Hála az égnek engem a drog és az alkohol meg a cigi soha nem vonzott. Igaz, őszinte leszek és a füvet talán 3x kipróbálta, voltam egy 3x részeg is. De ennyi! Nem látom értelmét ezeknek a dolgoknak.

Amit a filmekhez szeretnék írni nektek az az, hogy az utóbbi új filmekben az összes filmben előhozzák a füvet és a szülők a gyerekeikkel simán füveznek, vagy valami hasonló szituáció van. Az összes szaros filmben előhozzák ezt. De ami ennél is rosszabb, minden baszott filmben már van buzi is. Sőt nagyon sokszor a főszerepben is. Ez van, ezt nyomják az emberek agyukba. A zsidókról nem is beszélve. Kivan fordulva magából az egész világ. Ami nekem boldogságot okoz, az az amikor megtudok nézni egy BB Tv-t, vagy meghalgatni egy rádiót. Nagyon nagyon sok dologban egyetértek veletek és főleg Bunnyval. Néha én is úgy érzem, hogy rosz bolygóra születtem, mert mindenki más mint én. Mintha egy saját világom lenne, amiben még szoktak gondolkodni az emberek.

Pár hónapja jutottam el valahogy hozzátok. Azt hiszem, hogy a Testépítés feketén-fehéren dokument filmet néztem és így a videókon keresztül eljutottam a BB Tv-hez is. Megnéztem az összeset az elsőtől kezdve. Most a rádiókat hallgatom. Lassan meghalgatom az összeset. Felírtam magamnak pár Tv-t és rádiót is amit újra megszeretnék hallgatni/nézni. Sikerült megnéznek a Támadásokat is. Nagyon jók voltak, főleg a Kathi Bélás. A Sárga kapszulához még sajnos nem jutottam el, de az is tervben van. Ezzel csak annyit szerettem volna mondani, hogy nagyon jó amit csináltok és szereztetek magatoknak még egy új állandó olvasót.


u.i.:

Nekem sincs faszbúkom meg semien más közösségi akármim, már vagy 5-6 éve. Van egy e-mail címem ami a kutyám nevét kapta (...) és kész. Totál fölösleges és értelmetlen, embert butító dolgok ezek. Az a baj, hogy az embereknek mindíg az a fontos, ami egyátalán nem kéne, hogy fontos legyen."

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!