A holtpont

2016-05-19

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Egyedülálló zenei kvízjátékok, megnézzük a Holtpontokat, és megpróbáljuk megfejteni, mi van elrontva, még bodybuildingről is beszélünk, mert az még mindig él, és megtudunk egy csomó érdekességet az autókról műszakilag - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio at gmail dot com

 

Trekklista (az előző adáshoz):

Judas Priest - Locked In
Down - Lifer
Chickenfoot - Sexy Little Thing
AC DC - High Voltage

 

Olvasói levél:

"Egy könyvet szeretnék Nektek, ill. a hallgatóknak ajánlani, amit nemrég olvastam.

Alvin Toffler - Hatalomváltás

Alvin Toffler, az utóbbi évtizedek legnagyobb hatású jövőkutatója szerint a napjainkban zajló, zűrzavarosnak tetsző eseményeket valójában az emberiség történelmének legforradalmibb hatalomváltása okozza: a hatalom nem eltűnik, hanem átalakul a tudás hatalmává. A globális információs háború korában élünk, amely Toffler érvelése szerint ötvenhatvan-év alatt megváltoztatja az emberi viszonylatok egész rendszerét. A toffleri új kor se nem orwellien embertelen, se nem bágyadtan utópisztikus - szakadatlanul új válságokkal kell megküzdenie, de a recsegve-ropogva összeomló füstös ipari társadalom helyébe lépő "szuperindusztrializmus" és e tömegdemokráciát felváltó "mozaikdemokrácia" legalábbis esélyt ad a válságok leküzdésére.

Nagyszerüen látta elöre, hogy ki fog alakulni a "szimbolikus társadalom", az emberek többsége nem valós dolgokkal dolgozik, hanem csak szimbólumokkal, mivel manapság az információ a legnagyobb érték, ill. a hatalom eszköze. 20 évvel ezelötti könyv, érdekes látni, hogy mennyi minden megvalósult már a jövendöléseiböl, és talán mi fog még.

Ajánlom mindenkinek, akit érdekel ez a téma.

Szuper a rádió, csak így tovább!"


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!