A KisHulk végre magára talált?

2010-10-28

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Hulk néven elhíresült Polyák Pisti végre abban a formában, amit vártunk tőle!

Az utóbbi évek egyik szenzációja volt a 2007-es Superbodyn feltűnt, akkor még majdnem fiatalkorú Polyák István, aki messze nem tudta a súlykorlátot hozni, így GP-ben debültált a nagyon között és bár kondíciója hagyott kívánni valót maga után, tömege lenyűgözte a közönséget.

Azóta azonban sajnos Lesukov-szindrómában szenvedve egyszer sem tudott normális szálkásságot hozni - a tömeg pedig önmagában nem elég, így eléggé csalódott lehetett a kialakulófélben levő rajongótábora. Tavaly már el sem indult a Superbodyn, mert a verseny napján mérlegeléskor vagy 6-8 (?) kilóval többet mutatott a mérleg a testmagasság -100 +15% súlykorlátnál, a GP-be pedig nem érezte magát késznek egy Tóth Dani mellé.

Idén azonban olyan hírek jöttek, hogy végre fordult a kocka - mint  a képek is bizonyítják, a KisHulk felnőtt a feladathoz és úgy néz ki az idei Superbodyn olyan fizikumot fogunk látni tőle, amilyet még sosem mutatott!

 

Polyák Pisti 2009 elején a BB.Tv-ben!

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!