A koxolás öt törvénye

2017-09-11

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A koxolás most már kötelező tevékenység az edzőtermi faszbúkozás mellé, így kötelességünk elárulni, hogy hogyan kell profin koxolni!

 

 

 

Mielőtt belekezdünk a szilárd tények tárgyalásába amelyek roppant izmossá tesznek téged majdnem ingyen (azért csak majdnem, mert a koxért fizetni kell, a tudás meg mint tudjuk, mindig ingyenes) beszélnünk kell egy filozófiai kérdésről.

Nem a koxolás filozófiájáról, mert az egyszerű: koxojjá’ oszt kész. Ha nem lettél izmos és kórházba se kerültél, akkor meg az a filozófia, hogy koxojjá’ többet. Lehetne persze még ezt ragozni, hogy nincs szar kox, te vagy szar meg ilyesmi, de igencsak félelmetes belegondolni abba, hány funkcionális analfabáta barom nem fogja érteni ebben az iróniát és veszi komolyan.

A tudás filózófiájáról kell beszélnünk. Az eltökélt, igazi koxmatyi ugyanis nem foglalkozik olyan baromságokkal, hogy tudjon valamit, értsen valamihez, vagy ha nem ért hozzá, utánanézzen. Esetleg mérlegelje a kockázatokat. 

A cél szentesíti az eszközt!

Az izomért bármit beszedünk és beinjekciózunk, semmi sem számít. (Arnold is megmondta, hogy a szart is megette volna - igaz, valahogy sosem evett szart és rögtön felvette a kasmírpulóvert, amikor bekerült a Kennedy-klánba ún. benősüléses technikával.)  Mivel te izmos akarsz lenni és punktum, nem kell fecsérelni az időt annak megértéséhez, hogy mik azok az illegális, mellesleg súlyosan egészségkárosító készítmények, amit használni akarsz.Ez az első törvény: nem kell tudnod neked semmit, okosabb vagy te annál! Nem neked az edzéshez és a táplálkozáshoz érteni, görcsöljenek ilyesmivel a hülyék, te megoldod okosba!


Azt főleg nem kell tudnod, mit nyomsz magadba. Nem vagy te kémiaprofesszor! Mit érdekel téged ez a sok hülye képlet? Nem akarsz te tudományos lenni, elég ha izmos vagy! Tök mindegy, mi van az ampullában, csak legyen valami jó izmos neve, mint mondjuk a Muszkli Pharma  vagy Izomkenguru!

Ha azt mondják jó, akkor jó! Ha egy sunyiképű negyvenkilós balfasz mondja hogy jó, akkor is jó, hiszen a legfőbb emberi érték a bizalom - ki vagy te, hogy ezt felülbíráld?  

 Igen, a második törvény a bizalom kérdése. Bízzál meg nyugodtan bárkiben, aki gyógyszert akar eladni neked, hiszen sporttársak vagyunk, nem? Nincs megbízhatóbb ember egy koxdílernél, főleg, aki tizenéveseket akar rábeszélni! 

A harmadik törvény a heratige, az eredet, azaz honnan van a cucc. Na itt ezen a ponton kénytelen vagyok magamtól idézni nem csak azért, mert már régebben is kurva jókat írtam, hanem mert senki nem fogalmazta meg ilyen szépen:

                                       "csak igazicucc van, a hamisat elviszik az ufók! "


Most őszintén: hülye lenne a Józsi hamis cuccot gyártani a sufniban, amikor nem is árulnak hamis hatóanyagot Kínából az interneten, csak eredeti kínait! 

Különben is, minden patikai. Tájfődön és az araboknál recept nélkül lehet anabolikus szteroidokat kapni a gyógyszertárban, mert arrafelé azt szedik a nagymamák fejfájásra.  Mit gondoltál, mitől olyan izmos az a sok kecske?

 


A negyedik, higiénia törvénye kettős: már eleve biztos lehetsz benne, hogy Józsi sufnija nemhogy HACCP előírásoknak megfelel, hanem steril, mint egy agysebészeti műtő. A másik, hogy te profi vagy, de hardcore: nem kell tisztában lenned olyan apróságokkal, hogy nem használjunk fel többször ugyanazt a tűt, meg ilyesmi hülye nép babonák. 

Te praktikusan közelítesz meg mindent, józan paraszti ésszel: a fertőtlenítő buziknak való. (Amúgy sem mersz venni a gyógyszertárban, mert még megkérdezik, mire kell.) Különben is, fürödtél már a héten, nem?!

Ha pedig leesik a fecskendő a földre, elég megköpködni oszt jó az! Különben is, a kajánál is van egy 3 másodperces szabály: ha leesik és három másodpercen belül felveszed, nem lesz ideje koszolódni, így megeheted.

 

 

Az ötödik törvény: bármi történik (vagy nem történik), kend valami másra. Nem fejlődsz? Szar a cucc. (Véletlenül sem arról van szó, hogy te szartál bele és a gyógyszertől várod a csodát.) 

Egészségügyi problémád lesz? Nem a koxtól van, genetikai eredetű, örökölt betegség. (Magyarországon egyébként már megalakulhatna a Pajzsmirigykárosult Bikini Versenyzők Szövetsége néven nevezhető virtuális közösség, amely a bikini sport ártatlan, időközben "örökölt családi genetikai betegség" miatt dagadtá vált ex-bikini versenyző áldozatokat tömöríthetné - mely szó egyébként erre tökéletesen beszédes.)

 Annyit koxolsz, mint egy versenyző, mégsem nézel ki sehogy? Ez azért van, mert te tulajdonképpen minimálisat használsz, szinte naturál vagy, de a többiek nagyon koxolnak. (Legalábbis mindenki, aki izmos meg aki 100 kilót ki bír nyomni fekve.)

Abbahagytad a kúrát és összementél, mint a kiszúrt lufi? Na, ezt úgysem érted, de ilyenkor vágod a centit, hogy mikor kezdheted újra, mert az igazi király az, aki csak gyógyszerrel tud edzeni.

 Most már mindent tudsz: itt a lehetőség, hogy igazi koxos legyen belőled! 

Epedve várja a könyezeted, a barátaid (ha még vannak), hogy végre lerohadjon a fejed a pattanásoktól és semmi másról ne tudj beszélgetni, csak arról, hogy mit kéne nyomni legközelebb.

 

 

A képeken pár külsőleg látható tipikus anabolikus szteroid mellékhatást demonstrálunk, valamint pár profi versenyzőt, akinek sikerült brutális izomzatot építleni, majd közbejött némi egészségügyi probléma. 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
“A zab és a fingás” lehetne akár egy romantikus családregény címe is, mert két olyan dolgoról van szó, amelyek szorosan együtt járnak, pedig...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!