A Legerősebb elbír a Farkassal?

2011-03-12

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Dennis Wolf és Johnnie Jackson csatája bontakozott ki a 2011-es Ausztrál Grand Prix előzsűrizése alatt..

 

Dennis Wolf és Johnnie Jackson csatája bontakozott ki a 2011-es Ausztrál Grand Prix előzsűrizése alatt. Dennis ezúttal nem hibázta el a formaidőzítést, szinte ugyanolyan formában lépett színpadra, mint egy héttel ezelőtt, az Arnold Classic-on, bár egy hajszállal most kevésbé éles a kondíciója, miközben Johnnie-nak minden összejött - ezúttal talán még jobban, mint az Arnoldon.

A kihívásokból elég egyértelműen látszik, hogy senki nem tudott a közelükben férkőzni, ami Silvio Samuel-re a szó legszorosabb értelmében is igaz, ugyanis nem indult el a versenyen, minden bizonnyal azért, mert megtagadták a vízumkérelmét, tehát ő pillanatnyilag több ezer kilométerre van ellenlábasaitól, ami azt jelenti, hogy még legalább egy hetet várnia kell a visszatéréssel, ráadásul korábbi ígéretével ellentétben Fouad Abiad sem utazott el Ausztráliába a hétvégére.

A dobogó alsó fokáért, és ezzel együtt az utolsó Mr. Olympia kvalifikációért egyelőre úgy tűnik, hogy Ben Pakulski és Michael Kefalianos harcol. Ben szimmetriája és tömege szemből szinte verhetetlen, azonban a hátizomzatát értelemszerűen egyetlen hét alatt nem tudta felhozni, míg Mike-mál minden szög le van fedve, méghozzá vaskos izomkötegekkel, és még szárazabbnak is látszik - úgyhogy most jó esélye van végre előrébb lépni az örök negyedik helyről, beverekedni magát a nagy show-ra.

FŐOLDAL

 

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15077


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!