Tóth Dani uralkodik, a magyar csapat ismét villogott!

2010-12-05

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Megérkeztek az első eredmények a WABBA Vb-ről: már számos kiváló eredményt szerzett a magyar csapat, köztük négy győzelmet!

 

A WABBA világbajnokságáról Kovács Ferenc szállította az első világbajnoki győzelmet a középmagas kategóriából, sikerült tehát revansot vennie azért, hogy tavaly "csak" harmadik lett ugyanezen a versenyen. Kupcsik Lászlónak egy évvel ezelőtt egy sérülés miatt ki kellett hagynia a betervezett testépítő versenyeit, de ezúttal kiköszörülte a csorbát, és kiváló fazonban volt, ami ezúttal egy szépen csillogó ezüstéremre volt elég.

Nagy Orsi és Hegedűs Anita számára nem alakult tökéletesen a hétvége, ugyanis nem indulhattak el az általuk favorizált kategóriában. Ennek ellenére nem adták fel, és megpróbálkoztak női testépítésben, ami egyikük számára sem optimális, de a fantasztikus felkészültségüket bizonyítja, hogy Orsi így is hozott egy harmadik helyet, és Anita is sikeresen beverekedte magát a döntőbe: hatodik lett.

Toldi Zsuzsa az idei szezonban már a második világbajnoki aranyát zsebelte be Ms. Modell kategóriában, ami nem meglepetés, hiszen ebben már évek óta ő Magyarország legjobbja. A szintén szenzációs Gottlóz Zsuzsa végül erős rábeszélés hatására úgy döntött, hogy ha már kiutazott a versenyre, nem hagyja ki, ezért ő is elindult a modellben, és - annak ellenére, hogy "normális", alapfordulatokból álló kategóriára számított, nem seggriszálós szépségversenyre - remekül szerepelt, és harmadikként zárt. (Apró mellékes adaléj, hogy simán második volt!)

 

 

Nagy Hunor, "Powerhuni" kiváló formával megnyerte a junior kategóriát, a Superbody óta rengeteget javult kondíciójának és brutális tömegének köszönhetően. Polyák István is jól szerepelt, negyedik lett a juniorok közt, de az egy héttel ezelőtti világbajnoki győzelme után egészen biztosan nem erre az eredményre számított.

Dobos Tamás kőkeményen odatette magát: a magas kategóriában begyűjtötte a harmadik helyet, újabb éremmel gazdagítva a csapat szerénynek egyáltalán nem mondható gyűjteményét.

Huszár Ernő "csak" a kategóriája ötödik helyét hozta el, de a zseniális szabadpózát - amit a testépítő versenyeken divatos trendekkel ellentétben nem buzizenére adott elő - a közönség kitörő ovációval fogadta, és szerkesztőségünknek is a kedvence lett. A bajnoki cím tehát ezúttal nem lett meg - oda jó kondíciójához még tömeget kell felszednie- , de talán fontosabb is ennél, hogy a nézőkre mély benyomást tett!

Kellner Suzy nem okozott csalódást, hiszen most is - mint mindig - kiválóan szerepelt, a bírók pedig ezért az első hellyel jutalmazták meg, vagyis Zsuzsi sikeresen megszerezte élete első világbajnoki címét a Ms. Fitness kategóriában.

Tóth Dani sikeresen megvédte a WABBA profi világbajnoki címét, zsinórban harmadoszorra nyerve el ezt, és bizonyítotva ezzel klasszisát: annak ellenére, hogy eredetileg nem is versenyezni készült Alzey-be, könnyedén utasította maga mögé a teljes mezőnyt, nem tökéletes felkészültséggel. Molnár Peti is állta a sarat, hiszen Danihoz hasonlóan ő is csak egy fellépésre készült, de végül Magyarország jelenlegi legjobbján kívül senki nem tudta megelőzni - vagyis ahogy tavaly, most is ők futottak be az első két helyen. Kovács Feri csak ma délután kvalifikált a profik közé, és elsőre rögtön elhozta az ötödik helyet, ami komoly eredmény.

FŐOLDAL

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2572


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!