A magyarok uralják a WABBA-t?

2011-06-18

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A magyar versenyzők lassan kisajátítják maguknak a WABBA világversenyeit, az ezúttal itthon megrendezett Vb-n ismét születtek hazai elsőségek - szép számmal!

 

Sokan nem tudják, de a hazai testépítő mezőnyben elitje nem csak Tóth Danin túl is van élet, ugyanis most, amikor kis hazánk legjobbja kihagyja az idei évet, a Magyarországon megrendezett WABBA Vb-n, így is születtek kiváló eredmények.

Kökény Béla befejezte, amit még tavaly ősszel elkezdett: bár akkor nem jött össze neki az első hely az NAC Universe-en, most nem volt, aki megállítsa, így sikeresen elhozta a WABBA abszolút világbajnoki címét, ezzel is emlékeztetve a szövetség versenyzőit arra, hogy a magyarokkal nem tanácsos ujjat húzni. Mellesleg Béla mellé, az alacsony kategóriában a dobogó alsó fokán is egy ismerős arcot láthattunk, méghozzá Zombori Laci személyében, aki így újabb remek eredményt könyvelhet el.

 

 

A magas kategória is hozott egy világbajnoki címet hazánk egyik - nem kicsi - fiának: Sára Gyuri végre visszatért a színpadra, és nem is adta lejjebb a vb aranynál - bár az abszolút cím ezúttal nem jöt össze neki, lesz még alkalma kiköszörülni a "csorbát".

Gróf Brigi is újabb világbajnoki éremmel gazdagította trófeagyűjteményét. Ezúttal egy ezüst színűt gyűjtött be a Fitness kategóriában, a hazai közönség legnagyobb örömére.

A nap fénypontja pedig, hogy Molnár Peti simán nyerte a profi kategóriát, pedig fel sem készült és el sem indult!

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!