A modellek néha okosak, szépek és kedvesek.

2011-11-02

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
De nem mindig. UPDATE: fejlemények történtek, lásd a végén!

 

A vastagderekú Toldi Zsuzsi, szteroid gyomorral

Nincs annál undorítóbb, amikor egy versenyző szánalmas érvekkel próbálja bizonygatni képzelt elsőbbségét, amikor második lett. Még szerencse, hogy a faszbúkon született egy fantasztikus fitnesz modell közösség, ahol zseniális gondolatokat láthatunk, amelyek talán szemtől-szemben nem hangzanának el, ezért most megosztjuk a szakmai közönséggel.

Íme a kedvencünk:

"a superbodyn betettek 2-nak pedig ottani bírótólo tudom,hogy teljesen
egállban végeztünk ,csak azért hozták ki a Zsuzsit elsőnek mert scitec
rendezvény volt!Ezt ma tudtam meg!"

Egálban sajnos nem lehet végezni, mert még ha igen csekély valószínűséggel döntetlen is lenne valahogy, van erre egy "döntetlenek feloldása" szabály. Mellékesen megnézném, honnan tudja egy bíró az összesítést, ő ugyanis a saját lapját látja csak. (Lásd lejjebb) És persze a bírók fejből tudják, ki a Scitec versenyző, kár, hogy nagyjából  lövésük sincs, melyik versenyző kicsoda.


"az egyik legfontosabb vékony derék szélesebb csipővel.kerek szélesebb
fenék,kerek comb!!Zsuzsi összességében nagyon jó de a dereka sem
előről pláne oldalról nem keskeny! majd teszek fel superbodys
képeket,hogy mennyivel voltam keskenyebb mint ő!!neki a sok koksztól
szélesedik ki a dereka!meg szteroidgyomra van!de mindegy a 2. helynek
is örülök!engem pedig többször hívtak ki elsőnek! aztán meg mikor egy
bíró elárulta,hogy pontozásban nyertem mégis 2-ra tettek!:((("

Gratulálunk a szteroidgyomor kifejezéshez és a többi okossághoz, különösen a szemmel elvégzett doppingteszthez és a jóindulathoz. Ilyen egy igazi sportoló, szép sport ez a fitnesz modell!

Egy "világbéke" azért elegánsabb lett volna. Mondjuik nem ártana tanulmányozni egy anatómiai ábrát, akkor esetleg ismerős lehet az ún. hasizom. Ez egyébként nem keskenységi verseny, mert akkor egy etióp éhező nyerne, vagy az, aki nem is látszik. Bár a fenti képen el lehet gondolkodni Toldi Zsuzsi keskeny vagy nem keskeny derekát illetően.

Sajnos kihívás nincsen "első helyre", de sebaj: maximum több versenyző hívnak ki, mondjuk az 1-3. helyért. Vagy egy versenyzőt többször kihívnak, de az nem jelenti azt, hogy az első helyért, csak azt, hogy nem tudják eldönteni, hova tegyék, azért hasonlítgatják. Kiváncsiak lennénk, melyik bíró árulta el hogy "pontozásban nyertél", ugyanis a bíróktól a pontozólapokat elveszik, és a színpad mögött, számítógépen, egy excelre írt programmal összesítik. Ott pedig nem tudják, melyik versenyző kicsoda, csak sorszámokat látnak. Így a többi bíró pontozását egyik bíró sem látja, maximum lelesheti a két szomszédját, na bumm, van még négy bíró, akiét nem látja.  A vezetőbíró kapja kézhez a végeredményt, de azt összesítve, ő sem látja, ki mit pontozott. (Ő ráadásul nem pontoz, csak mondja a pózokat és a kihívásokat.) Mondjuk el kéne dönteni, hogy akkor most "egálban hoztak ki" (ami a fentiek szerint nem lehetséges), a kedves 148-as versenyzőt, vagy a pontozást megnyerte és "mégis 2-ra tettek"?

Illusztrációként íme a pontozólap ide vonatkozó részlete:

(Klikkre nagyobb lesz)

A 147-es versenyző Toldi Zsuzsi. A gyengébbek kedvéért: helyrepontozás van, a vízszintesen hét rubrika a hét bíró által adott helyezéseket jelöli. Ez valahogy se nem döntetlen, se nem győzelem a 148-asnak, de lehet, hogy mi vagyunk a hülyék.

Ehhez nincs mit hozzátenni, mindenki vonja le tanulságként, amit akar. Már persze azon kívül, hogy a Superbody 14 éve alatt mindig maximálisan tisztességes volt  a pontozás, és a szervező Scitec soha nem szólt bele az eredményekbe.

UPDATE:

A következő -emailt kaptuk a 148--as versenyzőtől, aki ugyan aláírta, de nem szeretnénk  a nevét közzé tenni, mert nem a személye, hanem a jelenség érdekes. Copy-paste:

"Kérlek, tedd nekem lehetővé, hogy a lapotokon keresztül is
nyilvánosan bocsánatot kérjek a Toldi Zsuzsitol amiért sértő és ostoba
kijelentéseket tettem.... Ugyanakkor tiszta szivemből és cinizmus nélkül mondom,
hogy ott a versenyen és azota is ugy gondoltam, gondolom, hogy a magyar mezőnyben
Zsuzsi a legjobb és a nemzetközi trendnek is messzemenően Ő a legmegfelelőbb..
Sajnos a versenyen a sok biztatás adott egy kis reményt, hogy talán jobb lehetek a
Zsuzsinál és ez a mámor elvitte az értékitéletemet egy helytelen, elitélendő
irányba, és az ott hallott pletykákkal, véleményekkel, kritikákkal azonosultam....
Sajnálom a történteket...
"

Úgy gondolom, ezzel az ügy viszonylag korrekt módon lezárult, foglalkozni a továbbiakban nem kívánunk vele és jóindulatunk jeléül bocsánatkérésnek tekintjük a verseny szervezői, valamint a pontozáson legjobb tudása szerint dolozó, a verseny tisztaságára kiemelten ügyelő stáb részére is.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!