A nyeretlenek nagy esélye

2011-06-18

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Toronto Pro Supershow-n jelen állás szerint újabb versenyző kerül be a profi győzelemmel bírók elit klubjába...

 

A Toronto Pro Supershow-n jelen állás szerint újabb versenyző kerül be a profi győzelemmel bírók elit klubjába.

Erre pedig jelen pillanatban az előzetes favoritok, Lionel Beyeke és Craig Richardson a legesélyesebbek. Mind a ketten javítottak a három héttel ezelőtti New York Pro-n mutatott formájukon, úgyhogy a bíróknak nehéz dolga lesz: nem könnyű ugyanis dönteni Lionel lehengerlő tömege és Craig borotvaéles kondíciója közt.

Ezúttal Brandon Curry-nek is sikerült odaverekednie magát az élbolyba, akinek korábban még nem sikerül kvalifikálnia magát a Mr. Olympia-ra, és bár minden bizonnyal a ma mutatottnál is képes lenne jobb formát hozni, az elmúlt hetekben elért javulásnak hála, ezúttal összehozhat egy dobogós helyezést.

 

 

Ehhez azonban meg kell küzdenie Robert Piotrkowicz-cal és Frank McGrath-tel, akik szintén a kvalifikációt érő harmadik helyre pályáznak, és szintén nem követtek el hibát. Robert remek kondícióval állt színpadra a szokásos óriási tömeggel együtt, Frank pedig még a lengyelnél is szárazabb, de a strukturális gyengeségei - Különösen az olyanok mellett, mint Curry - nem az ő malmára hajtják a vizet.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!