A 'Penge' majdnem kicsorbult a FIBO-n!

2011-04-17

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Dexter Jackson-t karrierje során immár 13. alkalommal avatták bajnokká, ezúttal a FIBO Power Pro Champions-on!

 

Dexter Jackson-t karrierje során immár 13. alkalommal avatták bajnokká, ezúttal a FIBO Power Pro Champions-on! Dexter ezúttal sem hozta a tőle elvárt formát, de a szezon elején mutatott halovány formánál mindenképpen jobban festett Németországban. A tömegét sikerült visszanyernie, de kondíció terén még nem ott volt, ahol lennie kellene, ami különösen az alsótestén volt szembeötlő. A "Penge" ezért most majdnem súlyos árat fizetett, de végül megkapta az első helyért járó díját, annak ellenére, hogy a hazai pályán versenyző Ronny Rockel közel 100%-os formát mutatott, és az eredményhirdetés alatt a közönség is egyértelművé tette, hogy szívesebben látták volna kedvencüket az első helyen.

Roelly Winklaar-nak most sem jött össze a formaidőzítés, de még így is felállhatott a képzeletbeli dobogó harmadik fokára, bár sokak szerint a bírák túlságosan is elnézőek voltak a hollanddal szemben. Az egyéni legjobbjától valóban távol volt, hiszen a kondíciója sem volt tökéletes, és túlságosan ellaposodott a színpadon, de folytatni fogja a felkészülést, és remélhetőleg a New York Pro-n bebizonyítja, hogy nem véletlenül tartják az egyik legnagyobb tehetségnek a sportban. Johnnie Jackson félelmetes felsőteste ezúttal a negyedik helyre volt elég, mivel kissé vizes volt a hátpózokban, és sajnos a combizmai továbbra is messze el vannak maradva a fizikuma többi részéhez képest, de remélhetőleg a szezonon kívüli időszakban képes lesz javulni ezen a területen is, és a Mr. Olympia-n megújult fizikummal tér vissza, és kápráztatja el a rajongóit.

 

 

Michael Kefalianos futott be az ötödik helyre, aki ezúttal nem azt a sziklakemény fizikumot mutatta be a színpadon, amit a korábbi versenyeken mutatott - főleg az alsóteste volt problémás - így a döntőben csak az utolsó helyre volt jó, de a mezőny erős volt, így sokkal jobb eredményre valószínűleg ne mis számított. Érdekesség, hogy a döntősök közül már mindenki rendelkezik Mr. Olympia kvalifikációval, így kérdéses, hogy a hatodik helyezett Robert Piotrkowicz megörökölheti-e a meghívót.

Tarek Elsetouhi a tőle korábban látotthoz képest remek formában volt, de még így is csak a hetedik helyre volt jó a hétvégén. Hozzátartozik viszont, hogy még így is meg tudta verni Essa Obaid-ot, aki tavaly képes volt megnyerni a debütáló versenyét - ez a forma viszont ne maz a forma, amit akkor mutatott. Ben Pakulski futott be a kilencedik helyen, vagyis a kanadai ismét messzire sodródott a kvalifikációtól, úgyhogy könnyen lehet, hogy bevállal tavaszra még tobb versenyt, annak ellenére, hogy már a szezonnyitó Flex Pro óta tartja a versenyformát.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Eredménylista:

1. Dexter Jackson
2. Ronny Rockel
3. Roelly Winklaar
4. Johnnie Jackson
5. Michael Kefalianos
6. Robert Piotrkowicz
7. Tarek Elsetouhi
8. Essa Obaid
9. Ben Pakulski
10. Thomas Benagli
11. Oleg Emelianov
12. Nataf Alexandre
13. Mario van Steenberghe
14. Cvetko Stojmenovski
15. Martin Kjellstrom
16. Danius Barzinskas
17. Jorge Barrios

 

Dexter Jackson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronny Rockel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roelly Winklaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johnnie Jackson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Kefalianos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robert Piotrkowicz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarek Elsetouhi

 

Essa Obaid

 

Ben Pakulski

 

Thomas Benagli

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26749


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!