A 'Predátor' hazai pályán verhetetlen

2011-05-29

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kai Greene méltó kihívó nélkül másodszorra is megszerezte a New York Pro győzelmi trófeáját!

 

Kai Greene méltó kihívó nélkül másodszorra is megszerezte a New York Pro győzelmi trófeáját! Kai nem csak, hogy simán nyerte a versenyt, a vele szemben támasztott elvárásokhoz is sikerült felnőnie: vagyis végre az utóbbi két évben mutatott iszonyatos tömege mellé a kondíciót is szállítani tudta. Bár talán lehetett volna még szárazabb, a versenyen mutatott fizikummal így is komoly eséllyel pályázhatna a Mr. Olympia címre, arról nem beszélve, hogy a jelenleg mezőnyt klasszisokkal verte.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően Ronny Rockel futott be a "Predátor" mögött a második helyre, ismét remek formában, és bár a döntőre kissé leromlott kondíciója, nem szabad elfelejteni, hogy már közel három hónapja tartja a versenyformát, aminek köszönhetően idén el is ért már néhány szép sikert. Craig Richardson harmadik helye azonban óriási meglepetést okozott, mivel Craig - rossz szokásához híven - legutóbbi versenye után ismét hosszú időre eltűnt, hogy aztán élete legjobb formájával térjen vissza. Bár tömegben még nincs azon a szinten, hogy felvehesse a harcot az előtte végzett két versenyzővel, kiváló alakja mellé remek formát hozott, így sikerült feljutnia a dobogóra.

 

 

Lionel Beyeke még mindig kezdőnek számít a profi ligában, de óriási potenciállal bír. Hihetetlen alakja és kiváló izomformái vannak, ráadásul a kondíciója is jó volt, így a jövőben neki is főleg a tömegépítésre kell koncentrálnia, és rövid időn belül az élmezőny stabil tagjává nőheti ki magát. Robert Burneika profi debütálása remekül sikerült, hiszen élete első versenyén - ráadásul nem is akármilyen mezőnyben - sikerült kvalifikálnia az Olympiára. Ugyan a középrészre jobban oda kell majd figyelnie a jövőben, brutális izomtömege és remek kondíciója most könnyedén bejuttatta a top 5-be.

A 202 font alatti versenyt Jose Raymond nyerte, aki egyértelműen élete legjobb formáját hozta a hétvégén, jelezve ezzel, hogy számolni kell vele, amikor szeptemberben kiosztásra kerül a 202 fontos Olympia cím. James "Flex" Lewis is lenyűgözően festett, de ezúttal kénytelen volt beérni a második hellyel, mivel kissé ellaposodott a színpadon - bár elképzelhető, hogy a szezon elején mutatott csúcsformája sem lett volna elég a ma este látott Jose ellen.

FŐOLDAL

 

Szólj hozzá a fórumban!

Teljes eredménylista

Open:

1. Kai Greene
2. Ronny Rockel
3. Craig Richardson
4. Lionel Beyeke
5. Robert Burneika
6. Michael Kefalianos
7. Khalid Almohsinawi
8. Jason Huh
9. Roelly Winklaar
10. Brandon Curry
11. Cedric McMillan
12. Lou Joseph
13. Alexandre Nataf
14. David Watson
15. Grigori Atoyan
16. Milton Holloway, Jr.
16. Yans Salaks
17. Ben White
17. Pavol Jablonicky

202 font alatt:

1. Jose Raymond
2. James "Flex" Lewis
3. Marvin Ward
4. PD Devers
5. Jason Joseph
6. Luc Molines
7. Raul Carrasco-Jimenez
8. Vincent Galanti
9. Robert Belisle
10. John Frederick Arendsz
11. Mirko Petrovski
12. Cvetko Stojmenovski
13. Ivory Papoose Turner
14. Ken Jones
15. Myoba Edwards
16. Pierre Chamoun

 

Open kategória

Kai Greene

 

 

 

Ronny Rockel

 

 

 

Craig Richardson

 

 

 

Lionel Beyeke

 

 

 

Robert Burneika

 

 

 

202 font alatt

Jose Raymond

 

 

 

James "Flex" Lewis

 

 

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!