A Predátor újabb Arnold-trófeát szerzett

2010-03-07

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kai Greene sikeresen megvédte a címét az Arnold Classic-on...

 

1. Kai Greene
Kai levadászta a címére pályázókat, így kétszeres Arnold Classic bajnokká avatták az éjjel, annak ellenére, hogy látszólag nem volt csúcsformában, bár jobb volt mint a Mr. Olympia-n, de a döntőkre egy kicsit bevizesedett, és veszített a borotvaéles kondíciójából. Ráadásul a legjobb pózolónak járó különdíjat is a Predátor tehette zsebre, ezzel megkoronázva azt, hogy a többszörös Arnold-bajnokok elit klubjának tagjává lépett elő.

2. Phil Heath
Phil ezúttal összehozta a formát, nagyobb volt mint valaha, miközben a kondíciója egy szemernyit sem lett rosszabb. Ugyan ez most nem volt elég a győzelemhez, de mindenképpen kiköszörülte a hírnevén esett csorbát, és bebiztosította a helyét az Olympia favoritjai között.

 

3. Branch Warren
Branch nem tudta kihasználni, hogy tavaly az összes mostani vetélytársát legyőzte, ugyanis most ketten is visszaelőzték, így ezúttal sem sikerült megszereznie a hőn áhított első helyet, de a legizmosabbnak járó különdíjat ismét megkapta - már negyedik alkalommal, így beállította Flex Wheeler 2000 óta élő rekordját, hiszen a legendás bajnoknak is 4 legizmosabb díja van - az egyetlen különbség, hogy az ő különdíjaihoz négy bajnoki cím is társult.

4. Dexter Jackson
Dexter csalódást keltő eredményt ért el, a 2008-as Mr. Olympia bajnok ugyanis nemhogy nem tudta negyedszerre is megnyerni az Arnoldot, de a jól sikerült forma ellenére is csak a 4. helyre tudott befutni, ami rossz előjel számára az Olympia felé vezető úton, ahol szintén szeretné visszaszerezni a címet, amit egyszer már birtokolt.

5. Toney Freeman
Toney a szoros középmezőnyből egészen a kiváló 5. helyig kapaszkodott fel, aminél többet ebben a mezőnyben nem is igazán várhatott, és ezt ő is nagyon jól tudta, hiszen már annak is nagyon örült, hogy egyáltalán bejutott a top 6-ba, az pedig, hogy sikerült revansot vennie német vetélytársán az Olympia eredménye után csak a hab a tortán.

6. Ronny Rockel
Ronny nem kapta meg amit akart, hiszen elmondása szerint a győzelemért utazott Columbusba, de azért a 6. helyezés jó eredmény számára, már csak azért is mert ezzel sikerült kvalifikálnia a Mr. Olympiára. Rockel egyébként remekül nézett ki, sikerült megismételnie a tavaly mutatott formáját, a remek alakkal, az elképesztő szárazsággal és a mély combszeparációval.

7. Roelly Winklaar
Roelly egy kiváló kezdésen van túl, hiszen sikerült néhány nagy nevet maga mögé utasítania, ráadásul még hatalmas fejlődési potenciál van benne, úgyhogy mostmár szinte tény: egy jövőbeli szupersztár első versenye volt a 22. Arnold Classic. A kvalifikáció ezúttal nem jött össze, de csak egyetlen helyezést kellett volna javítania érte - ami Rockel formáját figyelembe véve ezúttal esélytelen volt - de nem most állt utoljára színpadra idén.

 8. Hidetada Yamagishi
Hide ezúttal nem tudta ugyanazt a csomagot prezentálni, mint két hete Phoenixben, de a japán természetesen most is jó volt, csak egyszerűen ennyivel erősebb a mezőny, bár Csodálatos Melvinen revansot tudott venni az akkori második helye miatt.

9. Melvin Anthony
A pózkirálynak ezen az estén semmi sem jött össze: sem a forma nem akart összeállni, ellaposodott ugyanis a két héttel ezelőtti önmagához képest, sem a legjobb pózoló díjat nem tudta megszerezni, mivel a Predátor az első helyen kívül azt is hazavitte, de Melvin már a szezonnyitányon megmutatta, hogy még mindig tud jól kinézni, és számára ez volt a szezon lényege.

10. Robert Piotrkowicz
A lengyel versenyző helyezése a verseny egyik meglepetése, ugyanis Robert-nek három másik versenyzőt is sikerült maga mögé utasítani egy ilyen rangos eseményen. Bár az Olympia kvalifikációtól távol volt, de ez nem is számított neki, mivel tavaly év végén már bebiztosította helyét a nagyágyúk idei versenyén.

11. Tarek Elsetouhi
Tarek magához képest elég jó formában volt, de valószínűleg tudna még ennél jobbat is mutatni, és néhány testrésze - főleg a háta - még igényel egy kis munkát, ezeknek a hiányosságoknak köszönhetően pedig nem is sikerült bejutnia a top 10-be.

12. Johnnie Jackson
Johnnie sokat javult az utóbbi időben mutatott formái óta, de a saját legjobbjától még mindig messze van, és a lábait továbbra sem sikerült felhoznia, ez pedig ide kevésnek bizonyult.

13. Sergey Shelestov
Sergey jó volt, nagy és telt, de volt már jobb formában is, mivel a kondíciója nem volt tökéletes, ez a mezőny pedig - főleg a kisebb nevű versenyzőknek - nem enged meg egyetlen apró hibát sem.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Kai Greene:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Phil Heath:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Branch Warren:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dexter Jackson:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toney Freeman:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronny Rockel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roelly Winklaar:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hidetada Yamagishi:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melvin Anthony:

 

Robert Piotrkowicz:

 

Tarek Elsetouhi:

 

Johnnie Jackson:

 

Sergey Shelestov:

 

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!