A rendőrség bevette Stockholm edzőtermeit

2011-02-10

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A napokban rendőrök rohanták le a stockholmi edzőtermeket, szteroidok után kutatva!

 

A helyi rendőrség alapos szteroid-razziát tartott Stockholm több, mint 40 edzőtermében. Ez a razzia volt az eddigi legdurvább lépés az edzőtermi doppinghasználat ellen. Hatvannál is több embert helyeztek vád alá szteroidokkal való visszaélés miatt, közülük kettőt le is tartóztattak, akik kénytelenek voltak vizeletmintát adni, de a rendőrség minden gyanúsítottól igyekszik azt megszerezni, hogy bizonyítani tudja a doppinghasználatot.

Bár Svédország, és az elvakult szteroid mániája távolinak tűnhet, már Ausztria is meghozta, sőt, helyiek szerint már alkalmazni is kezdte a svédekhez hasonló törvényeit, és úgy tűnik, hamarosan Magyarország következik a sorban. Más kérdés, hogy vajon nálunk ilyen keményen be fogják-e tartatni ezeket a szabályokat, de mindenesetre azon galád olvasóinknak, akik esetleg valamilyen tiltott szert használnak fejlődésük maximalizálása érdekében, érdemes lehet átgondolni, hogy visszatérjenek a naturál ösvényre.

Mellesleg mostanában nem csak Európában lett téma a dopping, Amerikában is egyre nagyobb feneket kerítenek a szteroidokhoz kapcsolódó ügyeknek, aminek legutóbb a motoros legenda, Paul Teutul itta meg a levét.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!