A Samuel-balhé pillanatnyi állása

2011-04-18

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Számos pletyka kering Silvio Samuel legújabb ügyéről, ami miatt nemrég börtönbe is került...

Kezdjük a történetet az elejéről: egy évvel ezelőtt Silvio Samuel kórházba került, és arra kényszerült, hogy megszakítsa a felkészülését. Számtalan pletyka keringett akkortájt ennek okairól. Egyesek szerint szívproblémái voltak, mások szerint pedig a doppingszerek tették tönkre az egészségét. Végül a bajnok azzal vetett véget a mendemondáknak, hogy bejelentette: megbetegedett, az orvosai pedig félrekezelték, és ezért kellett félbehagynia a felkészülést.

Az igazság azonban természetesen nem ennyire egyszerű. Az elmúlt hónapokban kiderült, hogy Silvio valójában nem egyszerűen megbetegedett, hanem meg lett mérgezve, ráadásul szándékosan, egy olyan ember által, aki nagyon is közel állt hozzá. Nemrég fény derült arra is, hogy ez az ember konkrétan a felesége volt, aki miközben elkészítette az ételeit, hónapokon keresztül sztrichnint csempészett azokba, amit mellesleg patkányméregnek használnak.

Ennek egyszerű oka volt: eltitkolta Silvio elől, hogy van 3 gyereke, majd miután összebútoroztak, természetesen a gyerekeket is beköltöztette magukhoz - ez pedig finoman szólva sem nyerte el Silvio tetszését. Ennek ellenére együtt maradtak, de a nő hónapokon keresztül folyamatosan mérgezte, majd amikor kórházba került, eltüntette az összes értéktárgyat a lakásából és állítólag a bankszámláit is szépen kiürítette, majd eltűnt a balfenéken.

Silvio azóta valamilyen úton-módon ismét megszedte magát annyira, hogy bele merjen vágni egy felkészülésbe, csakhogy a dolgok ezúttal sem úgy alakultak, ahogyan eltervezte, és - nem meglepő módon - a msotani eseményekről is több verzió kering. Az egyik szerint a bajnok új barátnője hazugságon kapta Silviót, és ki akarta dobni a házából, amire ő dühbe gurult, és összeverte a nőt, amirere annak gyerekei a szemtanúk. Az incidens után egyikük kórházba került a másik pedig börtönbe - nem nehéz kitalálni, hogyan osztoztak a szerepeken.

Egy másik sztori szerint viszont Silvio új barátnője - is - mentálisan instabil (magyarul elmebeteg) volt, aki állítólag valamiért nekiesett Silviónak, a zúzódásait pedig az okozta, hogy ő megpróbálta leállítani, nem pedig az, hogy összeverte.

Egyelőre nem tiszta, hogy mi az igazság, de a hatóságok egészen biztosan az ügy végére járnak, és ha Silviót bűnösnek találják, hosszú hónapok - vagy inkább évek - várnak rá a hűvösön.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!