A. Schwarzenegger végre csinált egy vállalható filmet?

2017-08-29

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Nem fogod elhinni!

 

Arnold Schwarzenegger visszatérése a filmiparba eléggé felemásra sikerült: talán a "Szupercella" névre magyarított című filmet nevezhetjük tűrhetőnek, de az is tipikusan egy bárki által eljátszható szerep volt. A többi pedig nemhogy feledhető kategória, hanem sorban jöttek a bűnroszz filmek.

A Killing Günther című legújabb filmje talán megfordítja a tendenciát. Itt sem egy szuperprodukcióra kell gondolni, de az előzetes alapján sokkal kevésébé tűnik gagyinak, mint amennyire szórakoztató. Persze Arnold itt is egy hülyét játszik - mint ahogy azt mostanában a való életben is nyomja - de jó formában van, nincs öreguras nyavajgás és maga az akció-komédia folyamatos poénokat ígér. 

 

A sztori egyébként egy Günther nevű bérgyilkost helyez a főszerepbe, akit a konkurens, szintén igen karakteres és igen hülye kollégák próbálnak megölni - ahogy a cím is mutatja.

Magyar moziforgalmazás? Eléggé esélytelen, amerikában sem megy komolyabban moziba a film, de valamilyen úton-módon biztosan el fog hozzánk jutni és talán végre nem csalódunk.

Update: mint látható, a film jön Magyarországra a Big Bang Media jóvoltából.

Kínzó kérdés: másodszor megnézve magyarul, miért van gaypride-érzésünk? 

A lelkesedésünk kissé alábbhagyott, az az igazság. Ennek ellenére lehet hogy jó lesz, de szuperprodukcióra ne számítson senki. Se egy Kommandóra!

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
“A zab és a fingás” lehetne akár egy romantikus családregény címe is, mert két olyan dolgoról van szó, amelyek szorosan együtt járnak, pedig...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!