A testépítés és a zeneipar jövője

2016-10-15

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Technikai problémákkal küzdünk, közben nem beszélünk a népszavazásról, magyar punk, a droghadjárat politikai megközelítései, szakma a Kuwait Pro-val és a Prága Pro-val, pozitív gondolkodás, a testépítés jövője, a zeneipar helyzete és a Spotify - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmél . com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Eyes - Wired For Love
Jaded Heart - Cant Stand the Heartache
Black n Blue - Heat It Up Burn It Out
Firehouse - Mama Didnt Raise No Fool

 

Olvasói levél:

"Az én kis storymat osztanám meg veletek.

Szóval az én témám egy kis facebook lesz.Hozzá teszem nem vagyok facebook utáló.Inkább ez emberek teszik ezt is szar dologgá.

Én is facebook felhasználó voltam .kb 6-7 évvel ezelött regisztráltam de többször töröltem már magam viszont mindig visszaléptem valami hiányzott belőle valami függővé tett igazából én sem értem mi az de bizonyított tény ,hogy függőséget okoz Lehet azért mert az emberek kíváncsiak mi történik a másikkal csak az a baj ,hogy hamis tartalmak vannak javarészt megosztva kamu életet él elég sok ember ott. Kb.1 hónappal ezelőttig voltam én is tag amikor is jött egy inger vagy gondolat ,hogy mi szükségen nekem valójában erre?Ezt Bunny is nagyon sokszor elmondja viszont nem nagyon tudatosult nem éreztem a súlyát.Görgetem, görgetem az ismerőseim megosztásait akiknek a fele köszönni sem tud , elveszi az időmet ahelyett ,hogy simogatom a telefont, kitakaríthatnám a lakást, tanulhatnék nyelvet megtanulhatnék főzni, tanulhatnék 1000 dolgot a nagyvilágból elmehetnék kirándulni egyedül is akár vagy kocogni de leginkább jelen lennék a saját életemben.

Mert az a világ egy nem létező világ.

Ez az egy hónap alatt nekiálltam angolul tanulni elkezdtem magántanárhoz járni és egy hónap alatt A1-es szintről A2-re léptem.Ami azért mutatja ,hogy mennyi időmet húztam le a wc a facebookkal.

Ami talán a legnagyobb változás amit észrevettem ,hogy nem akarok megfelelni embereknek.Nem az ő életükkel vagyok elfoglalva hanem befelé tudtam fordulni a saját életemet látni a világban hol is vagyok mit is akarok mi lehet az én szerepem ebben az életben. Nem akarok csak azért elmenni egy kilátóra ,hogy csináljak egy szelfit pár lájkért cserébe.Teljesen megváltozott az értékrendem és 1 hónapról beszélünk.

Eljártam újra edzeni odafigyelek a kajára mondjuk ez addig terjed ,hogy nem eszem semmit ami lisztből készült de nagyon is működik és ha 1 hónap alatt így látszik a változás mi lesz fél év múlva?.Nem nézegetem magam ,hogy ez most már oké fasza vagy mekkora király vagyok hanem csinálom az edzéseket figyelek a kajára és majd szép lassan jön a változás, remélhetőleg így lesz.

Youtubon fent van Bunny narrálja a Joe Danelly-s videót ami elmondja a a mai elbaszott generáció aminek én is tagja voltam a semmiből akar mindent elérni vagy inkább csak úgy megkapni és ha nincs egyből 43as bicepsz , kockás has vagy folyékony nyelvtudás de legyen az bármi, amitől nincs azonnali eredmény feladják a dolgokat mert minden a külsőségről szól már.

Ezt a történetet szerettem volna veletek megosztani ami úgy érzem egy új világ kezdete számomra.

Maradok hűséges hallgatótok!"


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!