Állat tour – turné horvátországban

2009-10-20

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Meg kell mondjam, nem terveztem ezt a cikket. Nem is tudom miről fog szólni - de meg kell írnom. Most - hogy alig fél óra telt el azóta, hogy utoljára majd megdöglöttem a röhögéstől – elég nehéz összeszednem a gondolataimat!

 

 

Eddie Abbew IFBB profi testépítővel és Darázs Ádám erősember csapatával turnézunk éppen Horvátországban - és már a második nap jelentős részét töltjük azzal, hogy szétröhögjük az agyunkat.

Annyi sztori kerül elő ilyenkor, hogy mindig átkozom magam hogy nem viszek kamerát pl. az étterembe!

A turnéról: a Scitec horvátországi importőre, a Scitec Muscle Fest szervezője hozta össze a témát. Bejárjuk Horvátország nagyobb városait, edzőtermekben tartunk erősember bemutatót és testépítő szemináriumot. Nem nagy szemináriumok ezek: elméletileg 2 órásak összesen erősemberestül, dedikálóstul - gyakorlatilag azonban pedig nem; ma is inkább menekültünk már, mert a kezdeti kakamatyiskodás után nem bírják abbahagyni a kérdezést.Az erősembereknek "ritkán" szakad le a bicepszük!

Jó, ma pont kifogtunk egy seggfejet aki nem hagyta a tolmács/szpíker emberünket szóhoz jutni az okoskodással és a kérdésekkel, plusz volt egy aranyos kislány aki nem bírta a 3 ütemű gyakorlatot a vállában érezni amit igazán művészi tehetséggel lehet csak megoldani, vagy valami speckó anatómiai fogyatékkal - én Eddie helyében simán megöltem volna. De ezen felül ez a társaságunk (magyarul bastarsd) sem pite: egész nap sztori, poénok és dőlünk a röhögéstól. Kár hogy pont ezt nem szoktam felvenni és nem is nagyon emlékszem!

Jó,  fingóverseny megvan, ami Szabó* Ákos és egy másik Olimpiai válogatot súlyemelő között zajlott, aki bizony egy kissé szilárdat fingott a nagy igyekezetben a falra és azt monda: „hoppá valami kicsúszott”, mire Ákos azonnal rávágta: „Te nyertél!”

Erőpróba a nézőknek, ajándékokért!


Aztán az se semmi, hogy az általam az audioblogomban említett erősember versenyző szegeden hívott fel, hogy elnézte, és bajára kellene menni, így a találkozónk csúszott egy laza 103 km-t. Nos ő egy erősember világversenyen hasonlóan járt, csak rosszabbul.

Ketten indultak volna egy szerb állampolgár versenyzővel és a két korlátozott képességű logisztikai szakember megbeszélte, hogy a benzinkőton találkoznak. Csak nem elég jól, így nem sikerült tisztázni hogy melyiken: az egyik a MOL kútnál várta azt, aki az OMV kútnál várta őt. Ráadásul a szerbiából érkezőnek a telefonja se működött roamingban, igy elérni nem lehetett - annyi esze azért nem volt hogy valakitől elkérjen egy telefont és így elérje a másikat. Így szépen kiment a reptérre egyedül egy idő után és elrepült a versenyre amig a másik várta – neki viszont annyi esze nem volt hogy kimenjen egyedül a reptérre és ott találkozzanak a beszállásnál.  Így 9 óráig várt, majd hazament. Azt nekünk se sikerült megfejteni, hogy egyáltalán mire várt 9-ig, mivel fél 9-kor szállt fel a  gép! (Aki kitalálja, ki volt ez és beírja valahova  a fórumba, dedikált Eddie Abbew aláírót nyer!)


Ehhez képest ez a turné úgy indult, hogy Eddie benézte a  repülőt és elfelejtett megérkezni vasárnap! A szar is megállt bennem, de szerencsére öt perc alatt foglaltam hétfőre repülőjegyet – na onnan már tudtam röhögni ezen!

Aztán ma, miután bezabáltunk az étteremben és szénnmé röhögtük magunkat,  beszálltunk a kocsiba hogy menjünk aludni a hotelbe – ahol sajnos lemaradt a tervezett Nemzetközi Seggesugró Verseny, mert az általunk kinézett medence a látszat ellenére nen tartozik  a hotelhez, annyit mondtak, hogy sajnos „privát” – és Eddie az anyósülésre úgy pattant be, hogy utána egy szavakkal visszaadhatalan mozdulattal nyúlt előre; mert azt hitte ő vezet és kereste a kormányt! Először nem is fogtam fel, hogy mit akar, de aztán a könnyeimet potyogtatva dőltem a röhögéstől, amikor rájjötem, hogy mivel angliában él, reflexből azt hitte hogy ő vezet! Behuppant, előrenyúlt  akormányért és döbbbent arccal kereste hogy hova tűnt! (Nem ittunk alkoholt!)

Szóval nem emlékszem semmire sajnos – de ha eszembe jut, jelentkezem!

 

Ha esetleg felmerült valaha benned, hogy vajon minden erősember normális-e, íme a válasz a kérdésre!

*Szabó Ákos nem létezik, összekevertem Szabó Zsoltival - tehát Nagy Ákosról van szó!

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!