Arnold Classic 2012 - meghívottak listája

2011-12-23

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Nyilvánosságra került a 2012-es Arnold Classic meghívottjainak listája!

 

A meghívottak listája pedig az Arnold Classic esetében szinte garantáltan megegyezik a végleges indulók listájával, annyi megjegyzéssel a szervezők részéről, hogy fenntartanak egy helyet arra az esetre, ha a Flex Pro-n valaki nagyot domborítana, és el szeretne indulni Columbusban is.

Gustavo Badell a lista egyik üde színfoltja, ugyanis egészen idáig nem lehetett biztosra venni, hogy komolyan gondolja a visszatérést, azonban a meghívó garanciát jelent arra, hogy ezúttal véresen komolyak a szándékai, és nem fog beütni az influenza az utolsó héten, vagy elaludni a zsűrizés reggelén.

 

 

Dexter Jackson is kisebb meglepetés, hiszen nyár óta folyamatosan versenydiéta módban volt, egészen a december 10-ei IFBB Pro World Masters Championship-ig, és azonnal el is kezdi a következő felkészülést márciusra. Eddig úgy tűnt, hogy minden versenyen egyre jobb formát tudott hozni, de nem biztos, hogy sokáig fog tartani ez a lendület.

Bár Dexter háromszoros Arnold bajnokként egyértelműen az egyik favorit, papírforma szerint a címvédő, Branch Warren és még Dennis Wolf is esélyesebb nála a győzelemre. Branch azonban egy sérülésből tér vissza, így kérdéses, hogy képes lesz-e újra összerakni a nyerő kombinációt, Dennis-nél pedig a formaidőzítés az örök kérdőjel, ugyanis a német Farkasember esetében nüanszokon múlhat, hogy egy adott napon éppen az első helyért harcol vagy a tizedikért.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Meghívottak listája:

Fouad Abiad
Gustavo Badell
Lionel Beyeke
Matthias Botthof
Evan Centopani
Eduardo Correa
Brandon Curry
Dexter Jackson
Michael Kefalianos
Ben Pakulski
Shawn Rhoden
Branch Warren
Ben White
Dennis Wolf


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!