Arnold melegített a Terminátorra

2015-07-08

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Szakmamentes különkiadással jelentkezünk most annak apropóján, hogy Arnold Schwarzenegger viszonylag hülyét csinált magából, azon kívül lobbik alapkérdéseit feszegetjük a házasság intézménye mellett, meg előveszünk néhány kiváló levelet és megértjük (remélhetőleg veletek együtt), hogy mik azok az SJW-k - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista (az előző adáshoz):

Warlock - All We Are
Ozzy Osbourne - Mama, Im Coming Home
Lionel Richie - Dancing On The Ceiling
H-D CEE - If You Wanna Be Our Rider

 

Olvasói levél:

"... A másik dolog a 200.000 Ft-os kérdés. Félre kell tenni. Tudom, hogy a fogyasztói társadalom arra ösztönzi az embert, hogy ha egy kis pénz szakad a nyakába, azt azonnal el kell költenie, ha az nem elég a kiszemelt valamire, akkor meg kölcsönt kell felvennie (vagy kérnie a havertól, szülőktől), hogy el tudja költeni, de félre is lehet tenni, mert jól jöhet még valamikor.

Nagyon hiányzik az emberekből az a logika, ha marad a fizetéséből mondjuk 30.000 Ft, azt félretegye (egy gyors matekkal kamatok és infláció nélkül 10 év alatt összegyűlik 3.600.000 Ft), egyből el kell költeni valami szarra (esetleg előre elkölteni, és akkor az okostelefon törlesztőjére megy a 30.000). De ha valaki csak havi 30.000 Ft-ot félretesz 25-től 30 éves koráig, és mondjuk a párjának is van ennyi esze, akkor 30 évesen már durván számolva 3.600.000 Ft-al kezdhetik az életet. És ha mindennek a tetejében az egyik fiú, a másik meg lány, akkor még gyerekük is lehet, és nem kell azon matekozni, hogy ha most az asszony GYES-re megy, akkor hogy fogunk kijönni anyagilag, hanem gond nélkül el lehet indítani akár 1-2 gyereket is. Például ez is egy lehetőség."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!