Az afrikai reménység győzött Tampában!

2011-06-26

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Marius Dohne a semmiből bukkant fel, és győzött le mindenkit a PBW Championships-en!

 

Marius Dohne a semmiből bukkant fel, és győzött le mindenkit a PBW Championships-en!

Marius kiváló kondíciót mutatott be a színpadon, bár a magassága miatt a jövőben még több tömegre lesz szüksége, hogy a nagy versenyeken is esélyes legyen a top helyezésekre, Tampában ez a kiváló struktúrájával párosítva elégnek bizonyult. Hidetada Yamagishi ugyan győzelemre készült, de így is elégedett lehet, hiszen a második hellyel is sikerült kvalifikálnia a Mr. Olympia-ra. Élete legjobb formáját ugyan nem sikerült összehoznia, lehetett volna még egy lehelettel szárazabb ugyanis, de egyértelmű, hogy a sérüléseinek nem maradt nyoma, így ha folytatja a szezont, komoly esélyesként kell majd számolni vele a kisebb show-kon.

 

 

Frank McGrath dobogós helyezése meglepetés volt. Bár egyértelműen az egyik legszárazabb fizikumot vitte színpadra - szemlátomást javult még a New York Pro-n szerzett negyedik helye óta is -, a strukturális gyengeségei miatt csak nagy harcban jutott fel a dobogóra, de Hany Rambod segítéségének hála, végül sikerrel járt. Mark Dugdale nem bőgött le az open kategóriába való visszatéréssel, hiszen élete legjobb formáját hozva futott be a negyedik helyre, bár a combjai ismét túlságosan elfogytak. Igaz ugyan, hogy a kvalifikációhoz ez kevésnek bizonyult, de azt mindenképpen megmutatta, hogy még mindig versenyképes, jövőre pedig minden bizonnyal visszatér az akkor már 212 fontos kategóriába, és ott folytatja tovább karrierjét.

Marcus Haley ismét csalódást okozott: csupán az ötödik helyre futott be, hiába volt sokkal definiáltabb, mint a legutóbbi versenyén, még mindig lett volna csiszolni való a kondíción, a nagyobb tömege pedig nem volt elég a top 3-hoz. Bár az Olympia kvalifikációja már megvan, ennél minden bizonnyal többet várt, ezért nem kizárt, hogy a következő versenyeken tovább próbálkozik majd egy győzelem megszerzésével, még szeptember előtt.

A 202 fontos kategória versenyét toronymagasan a fantasztikus formában érkező Al Auguste nyerte, akit Rixio Tapia tudott leginkább megközelíteni - de a legyőzésére esélye sem volt. Az utolsó 202 fontos kvalifikáló helyet Pierre Chamoun csípte el.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

Teljes eredménylista

Open:

1. Marius Dohne
2. Hidetada Yamagishi
3. Frank McGrath
4. Mark Dugdale
5. Marcus Haley
6. Robert Piotrkowicz
7. Jason Huh
8. Brandon Curry
8. Khalid Almohsinawi
10. Marc Lavoie
11. Alexandre Nataf
12. Santana Anderson
13. Greg Ulysses
14. Lee Banks
15. Jerry Nicholls
16. Jonathan Rowe

202 font alatt:

1. Al Auguste
2. Rixio Tapia
3. Pierre Chamoun
4. John Frederick Arendsz
5. Nathaniel Wonsley
6. Molines Luc
7. Vincent Wawryk
8. Gianluca Catapano
9. James Darling

 

Marius Dohne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hidetada Yamagishi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frank McGrath

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mark Dugdale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcus Haley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

202 font alatti kategória

Al Auguste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rixio Tapia

 

Pierre Chamoun

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!