Az erősebb a jobb Tampában?

2010-07-17

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Az előzsűrizés után úgy látszik, hogy a világ két legerősebb testépítője a PBW Championships két fő esélyese...

 

Az előzsűrizés után úgy látszik, hogy a világ két legerősebb testépítője a PBW Championships két fő esélyese. Nevezetesen Johnnie Jackson és Ben White az a két versenyző, akik kiemelkedtek a mezőnyből, és ezúttal Ben-nek jó esélye van revansot venni a Világ Legerősebb Testépítője címért folytatott harcban elszenvedett vereségért. Szorosan ott van még a sarkukban Troy Alves is, aki brutális kondícióval nyűgözte le a nézőket és halgattatta el kritikusait.

Videoplayer: magazin/docs/video/peakpal1.flv

Az előzetes favorit, Hidetada Yamagishi ezúttal egy kicsit elszámította magát formaidőzítés terén, így a győzelemről ő már valószínűleg lecsúszott, de egy top helyezést így is elcsíphet - mellesleg az utóbbi időben többször is meglepően nagy súllyal bírt a döntőben mutatott forma. Ebben bízhat még Brandon Curry, aki lenyűgöző fizikumot prezentál első profi versenyén, és Ed Nunn, az új X-man, aki szintén elérhet még egy jó eredményt.

A 202 font alattiaknál Jose Raymond a favorit, akinek a vastagsága nyerheti meg a versenyt, de a meccs még nincs lefutva: akár Tricky Jackson vagy egy kis javulással még Nathan Wonsley is odaérhet az első helyre.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Open kategória:

Ben White:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johnnie Jackson:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Troy Alves:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandon Curry:

 

Edward Nunn:

 

202 font alatt:

Jose Raymond:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tricky Jackson:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nathan Wonsley:

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!