Az Ordas Farkas elfoglalta Ausztráliát!

2011-03-12

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Dennis Wolf nem okozott csalódást a rajongóinak, és az Arnold Classic-on elért remek eredmény után az Ausztrál Grand Prix-n behúzott egy győzelmet is!

 

Dennis Wolf nem okozott csalódást a rajongóinak, és az Arnold Classic-on elért remek eredmény után az Ausztrál Grand Prix-n behúzott egy győzelmet is! Dennis ráadásul ezúttal mindent vitt, ugyanis a győztesnek járó járó trófea mellé a múlt hét után újabb legjobb pózoló különdíjjal gazdagította gyűjteményét, ezek együttese pedig talán meghozza az "Ordas Farkas" kedvét ahhoz, hogy egy hét múlva, a Brit Grand Prix-n újra megpróbálja legyőzni az Arnold idei bajnokát, Branch Warren-t.

Johnnie Jackson kiváló formában van, és nem adta olcsón a bőrét a német sztárnak, de jórészt a gyenge combjai miatt nem tudta megverni Wolf-ot, ellenben megszerezte a hőn áhított Mr. Olympia kvalifikációt, és a második hely távolról sem nevezhető rossznak. Mike Kefalianos, a hazai kedvenc verekedte fel magát sikeresen a dobogó alsó fokára, vagyis végre megtörte az átkot, és sikerült előre lépnie a sorozatos negyedik helyezések után, ami azt jelenti, hogy ő is meghívást kapott Las Vegasba, hogy szeptemberben kiálljon a sportág elitjével.

Ben Pakulski-nak most sem jött össze a top 3-as helyezés, annak ellenére, hogy remekül nézett ki, és a kondíciója is jobb volt, mint a korábbi versenyein, a hátizomzata azonban még mindig hátráltatja a fiatal kanadait, viszont ha folytatja a szezont, a következő versenyeken mindenképpen a kvalifikáció-esélyesek között kell emlegetni. Grigory Atoyan lett az ötödik, aki ezúttal a tőle megszokottnál kissé kevésbé szárazon lépett színpadra, így nem volt esélye a legjobb helyekért küzdeni, míg a hatodik, vagyis az utolsó döntős helyezést Adorthus Cherry csípte el.

FŐOLDAL

 

 

Szólj hozzá a fórumban!

Teljes eredménylista:

1. Dennis Wolf
2. Johnnie Jackson
3. Michael Kefalianos
4. Ben Pakulski
5. Grigory Atoyan
6. Adotrhus Cherry
7. Darryn Onekawa
8. Luke Timms
9. Varinder Singh
10. Daniel Hill

 

 

Dennis Wolf:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johnnie Jackson:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Kefalianos:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben Pakulski:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grigory Atoyan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adorthus Cherry:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12533


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!