Az új Arnold?

2010-02-16

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Aleksey Lesukov elképesztő fiatalon és elképesztő fizikummal robbant a bodybuilding világába!

 Aleksey Lesukov

A hülyegyerek fej önmagában nem megdöbbentő ha az ember fiatal - mindenkinek hülyegyerek feje volt egykor. Valami egészen döbbenetes ez azonban Alekszej Lesukov fizikumával - mármint hogy ez a test van alul, ez a fej pedig felül. Persze Nem tehet róla a fej, mert a test már 18 évesen olyan méretekkel rendelkezett, hogy sokan Arnold Schwarzenegger utódjáról suttogtak.

 Aleksey Lesukov

Arnold már nagyon fiatalon kiemelkedő fizikummal bírt - ezt azóta se sokan tudták utánozni, amíg ez a kölök képbe nem lépett! (A junior versenyzőknek ma már általában igen jó a fizikuma - azonban ezeket a méreteket és tömörséget ritkán tudják ilyen fiatalon felépíteni! Az átlagos junior versenyzőhöz viszonyított kontrasztot lásd a képet itt feljebb,  a háttérben!)

Aleksey Lesukov 

A Peak csapatának új tagja ma már az eltelt évek alatt megöregedett a kezdeti hírnevéhez képest: már a huszonkettedik évét tapossa. A vénség persze nem tett különösebb kárt a fizikumában, az arcvonások se komolyodtak még nagypapássá - pedig már 2006 óta (amikor is éppen 18 volt, tehát már legálisan nézhet pornófilmet) versenyez, méghozzá az IFBB kelet-európa bajnokságán szerzett egy negyedik helyet, majd a következő évben junior euirópa bajnok lett.

Aleksey Lesukov

A Junior Vb-n 2008-ban negyedik nehézsúlyban - juniorként 168 centisen 90 kiló felett versenyzni nem semmi tömegre vall. Alekszej fizikumát többen "old-school"-nak tartják,a  régi nagy bajnokokra emlékezteti őket - talán a szárazságban is jellemző ez, talán ezért nem övé a világbajnoki cím.

Aleksey Lesukov

Sajnos Alekszejről szinte semmi infot nem lehet megtudni - nem tudjuk, hogy jár-e a Lomonoszov egyetemre, van-e 1200-es Zsigulija és hogy az edzésnek kívül bárrmi hobbija, sőt azt sem tudjuk, mik a céljai.

Aleksey Lesukov

Remélhetőleg tavasszal a Peak szervezésében találkozunk vele, és mindezt kideríthetjük!

 Aleksey Lesukov

Kb. jelenlegi kép

galéria verseny és egyéb képekkel!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!