Az utolsó Superbatwave

2016-04-13

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Elkészült az első synthwave, alias newretrowave rádió, amiben lesz aktuális filmrovat Batmanékkel, retro filmrovat Az utolsó akcióhőssel, sok vidámság, jee és a hülye barátok kezelési módszere - a dilettáns nevű RomSzáraz.Rádióban!

 

 

 Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail pont com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

The Cult - Wild Hearted Son
Lynch Mob - Sanctuary
Dynatron - Pulse Power
Slik Toxic - Helluvatime

 

Olvasói levél:

"Sziasztok! Az április 6-ai adásotokra reagálok ezzel a levéllel.
Nem jellemző rám a megosztási kényszer.Egyáltalán nem szoktam semmit kommentelni,nem osztok meg semmilyen mozzanatot az életemből sehol. A közönségi oldalra bizonyos kommunikációs okokból kifolyólag heti egyszer muszáj belépnem.Ezeket csak azért írtam le,hogy némi súlyt próbáljak adni ennek a levélnek.
  Azt gondolom  létezik egyfajta zenei műveltség ami abban is megnyilvánul, hogy nyitottak vagyunk többféle irányzatra.Korábbi adásaitokból kiderült,hogy ti azok vagytok,de amikor meghallottam ,hogy Dynatron-PulsePower következik nem akartam hinni a fülemnek.Egy másodperc alatt eldöntöttem ,hogy billentyűzetet ragadok.
   A 80-as évek abszolút kedvenc időszakom főleg zeneileg,és pl: a Miami Vice miatt is,habár csak 89-ben születtem. Nagy rajongója vagyok ennek az irányzatnak(35 Gb-os zenei gyűjteményemből közel 2 Gb-ot ez tesz ki).Ha megengeditek ajánlanék pár előadót nagy kedvenceim közül. A legynagyobb gyűjtőhelye ezeknek a NewRetroWawe YouTube csatorna. Néhány előadó(a nevek és a számok címei is zseniálisak) 80s Stallone,SelloRekT/LA Dreams,Mitch Murder,Timecop1983,FM-84.
   Töredelmesen bevallom,hogy abody.builder.hu -t nagyjából fél éve ismerem,annak ellenére hogy megrögzött sportoló vagyok és heti négyszer járok edzőterembe lassan már 10 éve,Jelenleg a debreceni Cutler-be ahol egy este jellegzetes sziluettet láttam meg távozni éppen ,és nagy bunkón rárontottam hogy kőbájkerhez van szerencsém  ugye? és megtiszteltetés lenne ha kezet foghatnék veled.Aztán beszélgettünk kicsit a motorokról,épp azelőtt jelent meg nem sokkal a Breakout-os cikked.Sajnálom hogy motoros és úgy egyáltalán közlekedéssel kapcsolatos cikkekre mostanában kevésbé jut időd.Jó pár ember rászorulna a te gondolatébresztő jellegű cikkeidre. 
  Mindegy.A lényeg az ,hogy jó tudni,hogy ebben a szellemi és erkölcsi hanyatlásban -ami egy olyan betondzsungelben mint BudaPest még jobban tetten érhető- vannak még az értelemnek és józanságnak ilyen bástyái mint ti.Annyi témában egy húron pendülünk (néhányban kevésbé,de azok kevésbé is fontosak),hogy sokszor úgy érzem mintha szívemből beszélnétek.Szóval nagyszerű hogy ezt csináljátok,úgy gondolom hogy ez őszinte,szórakoztató és tiszteletreméltó. Csak így tovább!Ez elvi kérdés!"

Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!