Az utolsó vacsora Phoenixben

2010-02-20

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Phoenix Pro esélyeseiről, többek közt Toney Freeman-ről és Melvin Anthony-ról a versenyt megelőző utolsó napon is készült videó, amin legtöbben a formájukat is leleplezték.

 

Toney Freeman - sajnos - nem dobott le egyetlen ruhadarabot sem, így nem derült ki milyen formában érkezett, de nagy ígéreteket tett, miszerint élete legjobb formájában van, és 30 fonttal (kb 13 kiló) nehezebb mint a tavalyi Arnold Classic-on volt. Azt is elmondta, hogy nem fog egy gyengébb formával színpadra állni, azért hogy az Arnoldon jobb lehessen, úgyhogy mindenki a valaha volt legnagyobb, legteltebb és legdefiniáltabb X-mant fogja látni, ami az eddigi legjobbjának tartott 2008-as Mr. Olympia-n mutatott formát messze felülmúlja majd.

VIDEÓ!

 

Melvin Anthony már nem volt olyan fukar, amikor a forma megmutatása került szóba, így a videón láthatjuk, hogyan fest "Csodálatos" Melvin a show előtti napon. Flex Wheelernek egyébként volt alkalma élőben is látni őt pózolás közben, és szerinte ez messze élete legjobb formája kondíció tekintetében, valamint a lába is nagyot fejlődött.

VIDEÓ!

 

Hidetada Yamagishi a felkészülési fotók után most sem okozott csalódást, kegyetlenül éles ugyanis, úgyhogy már csak a színpadra kell átmentenie ezt a kondíciót. Ráadásul látványosat fejlődött az Olympián mutatott formája óta, elmondása szerint 4,5 kiló izmot szedett magára Jay Cutler edzőjének a segítségével - bár szerinte ez főleg annak köszönhető, hogy ezúttal nem vette el annyira a szénhidrátokat, így teltebb is maradt, és kevesebb izmot vesztett a diéta alatt.

VIDEÓ!

 

Quincy Taylor is megmutatta végre magát, róla eddig ugyanis csak pletykákat lehetett hallani, amik szerint hatalmasat fejlődött tömegben, és most a kondíciójával sem lesz probléma. A róla készült videó alapján ez beigazolódni látszik, mivel régóta nem lehetett már őt ennyire jó formában látni, de sajnos a gyengébb struktúrája - bár főleg az erős mezőny - miatt ezúttal ez valószínűleg kevés lesz a Mr. Olympia kvalifikáció megszerzéséhez, azért mindenképpen felhívhatja magára a figyelmet a visszatérésével.

VIDEÓ!

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!