Bárki nézhetne ki így 70 évesen?

2014-02-13

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Elképesztően jó fazon, sokan 20 évesen is megirigyelnék.

 

 

Elképesztő motivációsrecskázás várható az elkövetkező napokban a következő videó miatt, ami azon kivételes eseteket reprezentálja, amikor a youtube-on véletlenül nem szemét van.

A történet valóban inspiráló és felmerül a kérdés, hogy egy átlagember meg tudná-e csinálni. Ifjabb Sonny Bryant 70 éves, és igen, jelenleg ezt a formát hozza. 

Idézek egy Totalcar-közeli autós újságírót:: "bármelyikünk nézhetne ki így, csak puhapöcsök vagyunk, ehhez rengeteg akaraterő és sok munka kell."

Ott a pont. 

Rengeteg akaraterő és rengeteg munka, meg persze nem baj, ha olyan országban élsz, ahol nem vagy idegbeteg a közállapotoktól, de meg lehet csinálni szerintünk is. 50 év edzésmúlt és diéta azért meglátszik. Jobb ebben hinni, mint abban, hogy nem.

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
“A zab és a fingás” lehetne akár egy romantikus családregény címe is, mert két olyan dolgoról van szó, amelyek szorosan együtt járnak, pedig...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!