BB.Tv Olvasói levelek


Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

BB.Tv

BB.Tv - Olvasói levelek

jibibrfbkrh...ó bocsesz csak most szedtem föl az állam a billentyűzetről...Qrva jó lett az anyag...

Pjotr - a 19-es után

királyok vagytok csak így tovább. mindent tőletek tanultam.

Matyi

Én csak a véleményem akarom elmondani a BBTV15-ről.
Szerintem "Értéket közvetít." Nem tudom hol hallottam, de úgy érzem kapok valami értéket ha megnézem a BBTV bármely adását. Mintha egy tál rizst tolnék be. Van benne tápanyag.
És meghozza az edzéskedvet.

Flexmaster Funkdeluxe - fórumos hozzászólása

Sziasztok !
Sokáig néztem az oldalt ! Megjelent 1 újj netes filmforrás:a BBTV !
Az ÖSSZES eddig megjelent rész tetszett , ismeretterjesztő infókat mindig találtam a sorozatban ;
Eddig tarottt a bujkálásom :) A 14. rész után nembírtam továb :))
Ez igen !!!! Ezt így kell csinálni !! Nemvagyok testépítő , még haladó sem , de az érdeklődésem a témával szemben felkeltette az érdeklődésemet a BBTV- iránt !
Jó hogy van már egy igazi , a témát maximálissan kimerítő , hazai eredményeket felsorakoztató , értelmes , szerkesztett média , amit a kezdő fiatalok és nemkezdők egyaránt értékelni és felhasználni tudnak !

További jó sok részt kívánok nektek!
Mindent bele Drugsbunny!
[ Remélem lesz BBTV 100 is !!! ]

Hello
Izgatottan várom minden egyes BB-Tv-t és szívesen látnám benne pl Scorus Bernátot vagy Kormány Misi-t. Elég nagy tehetségek ők szerintem. Kormány Misiről pl hónapok óta nem lehet hallani... Nem találtam e-mail címet, bocsi h ide írtam ezeket.

Üdvözlettel:P.Mike

hello.
Nagyon jó a BBTV csak így tovább!!!
Remélem még sok részen lesz!

Vörös Sándor

Hát ez a 10. jubileumi adás elég szupernek igérkezik már csak azért is mert Gárgyán Rita az egyik kedvenc magyar bodys csajom. Hát remélem nem utoljára látjuk a BB TV-be.

Kérdésem lenne, hogy kezdődnek a tavaszi versenyek, ezekről tudósításokat láthatunk-e majd, mert sok ember a munkályából kifolyólag illetve a távolság miatt nem tud ezekre a versenyekre elmenni.

Szerintem a versenyekről csinálhatnátok beszámolókat, akik szerintem sokunkat érdekelnének.

Most is lesz Április 29-30-án a IFBB verseny amire valószinű nem tudok elmenni. Jó lenne akár egy versenyről, egy egész adás, bár nem tudom ez mennyire fér bele a költségvetésetekbe.

Még egy észrevételem lenne. Nagyon tetszett az 1. BB TV adásába a Balla Yvette-s interjú. Csak sajnos a folytatásba már a lányok nem nagyon szólaltak meg. Ezt nagyon sajnáltam, mert a haveri körömbe is sokan azt hiszik, hogy ezek buti üresfelyű lányok akikkel semmiről nem lehet beszélgetni. Szerintem ez abszolút nem így van és egy interjú azért jobban bemutat egy lányt mint ha csak pár kép erejég súlyokat emelget a kamera előtt.

üdv BéBé

Sziasztok!

Nagyon jók ezek a BB-s videók. Én is sok mindent be tudtam építeni eddig az edzéstervembe (gyakorlatok, turmixok), holott 8 éve nyomom már, de az ember mindig hall valami újat. A legutolsó rész viszont (2006.03.29.- Episode VIII.) - nem akarok megbántani semmilyen rendezőt, mert tényleg le a kalappal eddig - nagyon gagyesz volt azzal a két gyerekkel az elején. Beszélni azt nagyon nem tudtak és igazából nem is értem hogy az eddigi "portfolióba" hogyan illettek bele, mert véleményem szerint semmi mondanivalója nem volt a testépítés szempontjából, ennek a történetnek. Az meg hogy behíznak 117-re utánna meg 84-be indulnak versenyezni 19 évesen, az azért elég erős egészségügyi szempontból, és nem is látom értelmét (pl a Barna Robin, ahogy mondta Nekem olyan 15-20 kiló zsír van és 125-130 szezonon kívűl, a Jóba Elek (Tényleg vele mi van?), meg csak 5-10 kilót "raktároz"), ezt szerintem bárki meg tudja csinálni "virágszedéssel", aki lejár edzegetni, mint ez a két fiatal gyerek. Az egészet a végén a Johnny tudta ellensúlyozni, és itt látszott tulajdonképpen, hogy ég és föld a különbség a komolyság és nyelvezet szempontjából az előbbi két gyerek és az utóbbi profi úr között. Johnnynak egyébként sok sikert a versenyzéshez!

Az előttem szólóval egyetértek, hogy a kajálást is be kéne tenni a videókba néha, mert lehet hogy sokaknak segítene, mivel ugye az egész testépítés 70%-a ebből áll ahogy mondják. Nekem például sokat segítene, mert most jelenleg be tudok vinni napi 200-250 gramm fehérjét, de a szénhidrátot még nem tudom jól kezelni, tehát hogy milyen fajtájút és mikor vigyek be, hogy optimális legyen.

Remélem a kritikáimat nem vettétek sértőnek. :P
Sok sikert kívánok a további munkátokhoz!

Üdvözlettel: Dino

Hali!

Szerintem nagyon jók a videók. Amit sokan emlegettek, jelesül, hogy a hang nem igazán profi szintű nekem nem jelentett, akkor problémát, hogy ez befolyásolta volna negatív irányba a véleményem a BBTV-ről. Teljesen jó.

Jó tényleg a női edzések bemutatása is, de első sorban nem azért mert csinosak egy férfi szemnek, hanem mert egy nő sokkal precízebben szabályosabban és minden részletre odafigyelve edz. A fiuknál pedig főleg a nagy súlyokkal való rángatós edzés figyelhető meg tisztelet a kivételnek ez amatőr szinten is megfigyelhető az edzőteremben, nem csak a videókon.

Valaki kifogásolta a fekvenyomós utolso videót. Hát ezt azért be kell látni ez testépítés nem erőemelés! Itt nem az a lényeg, hogy szem magasságból kezdjük a gyakorlatot leengedés a mell közepére megtartani fél mp ig aztán onnan kinyomni nyujtott karral megtratás szintén 1-2 mp ig. Itt legfőképp a felpumpálás és az izom térfogat növelés a lényeg és néha pozitiv szakaszban lehet sőt kell segíteni néha. ;)

Személyszerint én majd a szezonon kívüli időszakra is kíváncsi lennék, ki mennyire hízik meg mennyire marad kockás a hasa ez idő alatt 1-1 versenyzőnek. Bár gondolom ezt már kevésbé fogják preferállni a profik, hogy így is lefotozzák őket esetleg.

A táplálkozásról és tápkiegekről tényleg lehetne több szó, hiszen maga az edzés az még önmagában semmit sem ér ha nincs megfelelő kaja + tápkieg hozzá. :P Itt és az edzés terén is lehetne szót ejteni, hogy kevésbé profiknak mit ajánlatok edézsben, kajában és tápkiegben amihez azért nem kell havi több 100 ezret kiadni. ;)

Szóval nagyon jó minden csak így tovább!!!

[SOM]Roberto

Sziasztok!

Tudom, hogy anyagi jellegű hasznot nem profitáltok a BBTV-ből úgyhogy már csak ezért is köszönöm a magyar testépítők nevében, hogy ilyen lelkesen, fáradhatatlanul csináljátok a műsort! Remélem ez a néhány negatív kritika nem veti vissza a lelkesedéseteket (azért a pozitív kritika erősen többségben van)! Jó ötlet a "Bunny konyha" is, azért a nyers tojásfehérjével madárinfluenza idején vigyázzatok, vagy ezt már hőkezelt formában árulják? Remélem szépen sorban bemutattjátok a legnagyobb magyar testépítőket, és nyomom követhetünk pár versenyfelkészülést az őszi szezonra, gondolok itt elsősorban Németh Pisti vb felkészülésére, szóval remélem minnél tovább lesz energiátok a műsor készítéséhez :)

üdvözlettel: András

Császtok!!!

Gratulálok a bbtv-hez, kurva jó lett! A hatodik adás a lekeményebb, abba minden benne van, ami egy ilyen videoba kell. Remélem Németh Pistivel sok közös edzést felraktok ide. Mondom, a 6. adás kegyetlen jó, mintaszerű. Nehogy abba hagyjátok!!!!

Ádám

Szia Bunny!
Hello Huma!


Szerintem hiánypoltló műsor tcsináltak a BB tv-vel, én is át tudtam ültetni a különböző részekből bizonyos gyakorlatokat az edzésembe

Király a műsor!

Még egy 500 részt!

A sok szarházival meg nem kell foglalkozni

Pipás

Kérdés 2006-02-23 14:22:23
Szia bunny! Építő jellegű kritikát fogalmaznék meg, remélem hogy őszinte és nem szájberágós, "arcoskodó" választ kapok. Szóval:eddig nagyon tetszett a bbTv összes része, azonban a legútobbi amelyen a Németh Pistivel melledzést mutattok be, hát szóval..Nem tudom, hogy miért kell egymáson emelgetni fekvenyomásnál és ferdepadnál a súlyt. Én elhiszem hogy mindketten marha erősek vagytok, ráadásul ha felvétel van még jól meg is kell pakolni a súlyt, úgye..Nem hiszem hogy ez jó példa a kezdőknek, nem lenne jó szerintem, ha ezentúl a termekben a súlyt egymáson emelgető srácokat látnánk, ráadásul úgy hogy a segítőtárs válla és bicepsze még be is durran a nagy segítségben..Ahogy néztem a felvételt, segítség nélkül te kb. 140-150-ig, Pisti kb. 170-180-ig bírt volna szabályost nyomni emelgetés nélkül. Sokan nézik ezt a bbTv-t, és ez az edzésbemutató nem azt mutatja a kezdőknek, ami kellene egy sport alapjainak elsajátításához, a szabályos gyakorlat megtanulásához.." Csalás" is kell néha a gyakorlatok során, azonban ezt haladó vagy magas szintű versenyzőknek javasolják és nem a kezdőknek.. Szóval lehet hogy én nem értek hozzá, elvégre csak 13 éve edzek NATURÁL módon, nem úgy mint az itteni videókon szereplők nagy része, tisztelet a kivételnek..Meg fekvenyomásban is béna vagyok és nem is konyítok hozzá a magam is 150 kg-ba nyomott szabályos 3x6 ismétlésével.Persze ezzel az eredménnyel versenyezni nem lehet a "gyógyszergyárak" által szponzorálttakkal..

Ez kritikus kérdező

Válasz 2006-02-23 20:38:18
Németh Pisti, abszolút magyar bajnok - nem kezdő. Ez nem egy kezdő bemutató edzés. Arr ott van ez: itt szabályosak a videók

A BB.Tv művészet, és nem oktatófilm, már bocsánat.

Robi - a bbtévé ilyen, producerféléje

Nemtudom,hogy minek foglalkoztok seggfejekkel!
Ez így tökéletes ahogy van, és köszönjük, hogy ti ezt felvállaltátok.
Ezzel az anyagi és eszközi lehetőségekkel még ez is csoda.
A szív a lényeg, az meg benne van.

Sasa

szerintem abszolút nem voltak jobbak a Fitmuscle adások(persze annak is örültünk és szerettük). De ezek más kategóriába tartoznak, igazi ösztönző edzés videók.Kőkemény hardcore, a magyar évonalból! Ha megnézed az ilyen stilusban készült edzésvideókat, azok sem jobbak. Pedig azért pénzt is kérnek!!!
Én nagyon várom ezeket az adásokat pedig már gyerek sem vagyok és az edzéseket sem most kezdtem:-D
Az szerintem meg külön jó hogy női edzéseket is bemutatnak!!
Szóval hogy ismételjem magam:Köszi a munkátokat amit a sportért és értünk tezstek:-D

Darth Maul

A régi FitMuscleTv adások jobbak voltak, profibbak, szövegben és tartalomban színvonalasabbak. Ezek nyersek, nem túl profi megoldások, inkább jó amatőr video klippek, de ösztönzők az élő edzések. Ezekért fizet valaki, szponzor vagy ilyesmi, vagy csak hobbybol megy az egész? Van ez valahol népszerűsítve, reklámozva, mert egyedül itt láttam sehol máshol? Végülis ha van kitartás hozzá akkor lehet még belőle valami komolyabb műsor is. Sok sikert!

Karcsuka
vadidegen

te humma, te szemét állat geci.

ez a mostani műsor, ez az edddigi leglelglelglelg állatabb! Ez bazmeg. ez kúúúúúrvagecijó!

egy valaki, akinek a kiléte titok

Heló.
Szerintem is tök jó a műsor.Viszont lenne egy kérdésem mégpedig az,hogy miért akadozva megy a videó?Mikor letöltés után újra nézem,akkor viszont hibátlanul megy.

Csiga

Halihó!

Kicsit panaszkodni szeretnék, eddig sajnos csak az első és harmadik részt láttam. Az elsőt nem itthon, a harmadikat emg igen mert az oylan formátumú, hogy az oprendszerem lejátsza. Ha lehetne egy olyan kérésem, hogy tegyétek fel más formátumba is, ne csak windowsos wmvbe. Így csomó jóságról lemaradok.

Köszke
Tomty

Szevasz Bunny!

Most volt egy kis időm és letöltögettem majd megnéztem a BB Tv adásait. Sztem sirály lett. Gratulálok neked és hummának is. Csak így tovább:)

Conan

Hát Bunny ez a BBTV kurva jó!Királyul csináljátok!

Szabi

heheh
hello.
nagyon nagyon tetszett a bbtv legújabb adása. főleg a vége amikor mutattad a turmixokat. így tovább. nagyon tetszett,

Gábor

Hehe, nálad sem tart sokáig egy turmix elfogyasztása:))
Nagyon jó a BB TV!

oneg

szia bunny! ász a bbtv4.-adása! "cuki" volt ahogy elmagyaráztad a turmix öszerázását és elfogyasztását :-D!!nagyon nagy volt! csak igy tovább csa

pisti

Szia Bunny nagyon jó lett a B.B. tv le a kallappal különösen a végén a kiegészítőkröl tartott előadás :DD

meta

Hello Bunny!

A bb.tv-ben mikor láthatjuk a fehér bölény edzését?:)
Vagy pl krémer úrfit?


Szervusz bunny!!kurva jó az új adás!!Blood line rules:-)))
Tápkieg használat hülye gyerekeknek előadás überfasza.Csak így rtovább.!!


A 4. Adás: Istencsászárhypernukleárisatommegagigafasza!!!!!!!
A végén Bunny "boszorkánykonyhája" nagyon jó lett.
Csak így tovább, és talán már gyakrabban lesz, ha Isten is úgy akarja :D

isteeeeeeeeeeeeeeen

pázeeee bunny!
kibaszottjóólett a a4es bbtv. ÁÁÁÁ kurvanagy. eza végén az agyrovat vagy mi jöhet még kurvanagy )))))))))))))9 "mostpedig megmutatom, hogykell meginni" ááá
komolylett így tovább
"Igyatok turmixot"

makaveli

Csá! Most néztem meg a BB TV-t, és az jutott eszembe, hogy rajtam kívűl talán másokat is érdekelne a súly nagysága, amellyel az adott testépítő éppen dolgozik, szóval arra gondoltam, hogy mi lenne ha kiírnátok mondjuk a kép aljára, vagy valami hasonló.

Ats

Hali! Nagggggggggyon jo a 4. resz! Ez mar teljesen pro:) csak igy tovabb

MaTeh

Csá Bunny!Kúrva jó az új bbtv.Esküszöm egyre jobban csináljátok.Tetszik az egész!Jó ötlet volt a részetekről az h. a végén beszélj a tápkiegészítőkről, mert félelmetes h. az emberek körében mennyi tévhit terjeng ezekről.És még egy két poént is belevittetek!"Tej az a kismacskáknak!":D Nagyszerű!!!Egyébként a kérdésem csak az lenne h. melyik szám szólt a végén amikor Tóth Dani edzett?Mert az szerintem marha jó!További sok sikert a Body.Builder-nek!

Troy

Hellosztok!

Nagyon jók a videók ,az összes rész nagyon tetszik és gratulálok hozzá, és remélem mpeg formátumban is fent lesz az összes mert ki akarom irni,hogy dvd-n is megnézhessem majd.


Kérdés 2006-01-18 19:01:11

Hahooooooo!!Hol van már a B.BTv??? Ez már kezd izés lenni...Bunny mondtad is hogy 17 vagy 18...szzooovvvaalll...:))Nah hajrá;)

anonymous
Válasz 2006-01-19 19:09:22

nem a bunny mondta hanem én. Január elején össze kellett dobni egy laza 3 órás versenyanyagot, ugy hogy közben párszor elszállt a hardver, plusz a Bajnokok Éjszakája két kamerás felvételét is meg kell még vágni, szóval mostanába pár napos csúszások várhatók. Cserébe később ha nyugszik a helyzet gyakrabban lesz uj adás!

humma

Nagyon YO lett a negyedik adás!! Beszartam :D Eddig még sose láttam Vörös-t edzeni, csak versenyeken készült videókban. Állat volt a Dani is. Jó ötletnek tartom, hogy néha ilyen összevágott zenés összeállítás is legyen, nagyon motiváló tud lenni. Bunny a videó végén ki tett magáért. Így kell ezt csinálni! Meg kell mutatni a sok kis mazsolának, hogy NESZE B*M* ÍGY MEGY EZ!!! Ne hagyjátok abba! Remélem, hogy mostmár gyakrabban tudtok majd jelentkezni újabb adásokkal. Üdv és jó munkát.

Egy BBTV fan....

Szevasztok! csak egy vélemény sztem kurva jo BB.tv, nagyon bejön, jó az egész nem olyan eröltetett szar mint az ediggi ilyen jellegü videok(filmek),már várom a következő adást, csak így tovább!!!!!

Balázs

Szia bunny! naon yoo a bb tv !!! :) Várom a folytatást!!!

MaTeh

A BB.tv iszonyat jóra sikerült!!! Életszerű (nagyon fontos). Közelebb érzi magát az ember a szereplőkhöz, mint ha valami okoskodó kimért sz*r lenne az egész. Külön üdvözlöm a bicepszkirályt a felvételen! (fiatal srác rángatja a súlyzót)

Gratulálok, biztos k*rva sok meló lehet benne.

Ricsipók

Szeva Bunny!

Csak a BB Tv miatt írok, hogy remek, meg minden (a nyalásból ennyi elég is lesz. )

Az első két adás után az új hosszútávú cél a következő:

  • olyan vállak, mint Tóth Daninak
  • olyan has, mint Balla Yvette-nek ;)
  • olyan kar Halmi Pistinek
  • s olyan combok, mint Némethnek (bár még azért megvárom a Kormány Misis videót is...)
köszi a műsort, tíz évig menjen legalább! szeva


ja bbtv 2 naon brutál! jó 5let volt a fekete-fehér Németh István alá. meg a Limp Bizkit is! kivánok még sok limp bizkites videot! :)


Hey Bunny! A Tv 2. része annyira űberfasza, hogy csak tátogtam. Király volt Németh Pistit látni edzeni. Nagyon eltaláltátok a stílust, iszonyat közel hozza az emberhez a szereplőket. Csak így tovább, gratula! (A végén király volt a Krémer poén!)

Figura

Nagyon jó a BBTV!!!Minden elismerésem nektek srácok,csak így tovább!A Latos Johnny-s videó telitalálat,mert ő a példaképem!:)!Ő a legjobb!Remélem mindent megmutattok majd az edzéséből,és a késöbbi videókban is fog majd szerepellni,hogy tudjak tanullni belőle!Sok sikert a továbbiakban is!

Ata

Hola Bunny! Csak azért írok, mert szeretnék csatlakozni azokhoz akik véleményüket nyilvánították a BBTV-vel kapcsolatban. Én is el szeretném mondani, hogy nagyon köszön(jük)öm! Sokat jelent, de tényleg. Nagy inspiráció látni a nagyokat edzeni és nem csak úgy hogy egy újság lapjain tekintenek vissza ránk. Ez teljesen más. Az egy dolog hogy elég gyenguci minőségű egyelőre, de nem tudom h sokan miért várnak rögtön hollywood-i minőséget. Még csak fizetni se kell érte és sokan ezt sem becsülik meg (csakúgy mint az "Edző válaszol"). Ez a Johnny nagyon jófej :) Jókat röhögtünk a poénjaitokon. Ez így jó ahogy van. Csak így tovább!! Ne hagyjátok abba!! (A hangot azért turbózzátok fel egy kicsit amint lehetőség lesz rá ;) Sokszor nem könnyű - legalábbis számomra - megérteni a szöveget ). Még egyszer nagyon kösz mindenért!!

Bubbe

Szia Bunny!

bazzeg, ez a 3. rész nagyon komoly lett.
Tündikéről jöhetett volna több jelenet is :DDD
a végén, az a Danikás bevágás, az izelítő akart lenni?
mert akkor szerintem sikerült felcsigázni(ismét) elég sok mindenkit. mikor jön a 4. rész??? :)
csak így tovább!

Sz

Szia Bunny! Vidékről írok. Nemrég fejeztem be a tömegelést és kezdtem el a szálkásító időszakot. Bevallom nem mindíg van kedvem lemenni a termbe edzeni. Ilyenkor csak rákattintok valamelyik BB TV adásra és erőt merítek ezekből az eltökélt emberekből. Köszi hogy időről- időre bemutatjátok őket nekünk. Jövőre ha minden jól megy költözök Pestre, s mindenképp az új Lantos edzőterembe ellátogatok. Lantos Jhonnynak nagyon sok sikert kívánok az első profi megéret-tetésen, neked pedig további jó munkát és békés ünnepeket!

Samo

A bbtv3-ban a végén a Tóth Dani előzetesnél mi az a jójafta muzsika?

FERR4J

Szia!A BB tv nagyon jó jobb mint a Fitmuscle tv!!!A BB tv 4. adása mikor lesz letölthető és ki fog szerepelni benne?Helló


Végre! Nem csak jómagam, de társaim nevében csak is üdvözölni tudom a BB. Tv-t Nálunk vidéken az ember sokkal inkább klasszikus gyúrósokkal találkozik mint fulltudományos alapon "építkezőkkel". Nem lenne túlzás azt állítani, hogy tízből, nyolcan így vannak ezzel, akik ebben a sportban vannak. Nekünk is fontos a tudomány de csak mértékkel :-) Nem veszünk el a részletekben. Ez nem azt jelenti, hogy le van tojva a sok tudományos hókusz- pókusz...nem. Csak a problem az, hogy a magunkfajta egyszerű de szívben lélekben gyúrós arcokat a tökéletes formában lévő versenyzők képei és az izmok elektronikus vizsgálatának eredményei :-)))))))) nem igazán inspirálják. Az igazi motiváció a "builder at work" jelentené. Aki egyszer ezt átélte az tudja, hogy ezután milyen volt edzeni, lelkileg felpumpálva! Rendkívül motiváló amikor Mr XXXL. társával pl. a combját bünteti s az üvöltését elnyomja a tomboló rock and roll........ "szólj ha fáj...úgysem hagyjuk abba"!! Szóval hardcore lesz??? Mert akkor mi várjuk!!!!!


Hello

Nekem nagyon tetszett. Jó ez a semmi máz hanem a kökemény edzések bemutatása. Végre női edzést is láthatunk. Szóval remélem nem fog lankadni a lelkesedésetek és még több ilyen frankó anyagot kapunk tőletek!!!

előre is köszi

üdv
Darth MAul

Szevasztok!

Ma néztem meg az első adást,s - minden nyalás nélkül- mondhatom telitalálat!

Tényleg nagyon bejött minden, ilyen stilus kell szerintem a 'vas-szerelmeseinek'. Drugsbunny bolond szövege kell, kötelezö. Tanácsokat, hogy mitöl legyen jobb a műsor, egyenlőre nem tudok, mert Dani hatása alatt vagyok még.. :D

Yvette, s hasa? No comment...

Na utoljára, minden O.K, kétheti dolog legyen belőle!

csáó
3éve 'edzegető', 'Arnoldbuzi' srác

Hali!kiraly a bbtv! egy kérésem lenne, amit megtudnatok csinalni eleg egyszeruen! kíváncsi lennek (és sztem eleg sokan ugyanigy vannak) egy olyan igaz INTENZÍV bunny féle edzésre!!!sztem így megtudnad mutatni bunny, hogy mit is értesz igazán intenzív edzésnek!

csumi ;-)

Sziasztok! Jó a műsor, nagyon tetszett az első adás. Nagyon ritkák ezek a lehetőségek, amikor bele tudunk pillantani az "elit" testépítők életébe, ezért örülnénk, ha a műsorotokba még mélyeben foglalkoznátok a személyes körülményekkel, például mivel foglalkoznak, pontos étrend, táőlálékkiegészítők (persze márkanév nélkül), szponzorok(önerő, családi háttér), motivációk, járnak-e szórakozni, isznak-e alkoholt. Továbbá örülnénk egy kis off-season-beli edzésvideónak és off-season étrendnek is!


helo

nagyon jó kezdeményezés, az első adás érdekes volt.

  • jo dolog hogy beszélnek is a srácok nemcsak nyomkodnak,
  • esetleg ha olyanokat nem tennétek bele amikor a kameraman épp vakarózik meg röhög és teljesen beremeg a kép, akkor még profibb lehetne, vagy esetleg a sétálós részeket ki lehetne hagyni a kamerával.

meg a gyakorlatokat, olyan irányból megmutatni, ahol jól lehet látni, hogy a végrehajtásnál mikre kell figyleni, hogy nevelő jellege is legyen a dolognak.

nem mondom hogy én jobbat tudok csinálni, meg ne vegyétek szarozásnak, ezeket építő jellegű kritikának szánom.

csak igy tovább

üdv hegyi

Sziasztok!

Nagy ötlet volt ez a BBTV, az ilyen "apró" dolgok tartják életben, vagyis inkább lendítik előre a magyar testépítést. Megadja a kellő motívációt...


Sziasztok,

A BB TV SZUPER!!!

Mikor lesz ujabb resz?

Róbert Fényi

Grat a videóhoz, klassz!

2 észrevétel:
a) tegyetek az alanyokra mikrofont, vagy lógassatok föléjük egyet.
b) sokkal több infó kell az előéletükről, meséljenek történeteket, főleg edzésest, mert, úgy gondolom, hogy a versenyzés nem mindenkit, de legalábbis kevesebbeket érdekel, mint az izmok építése.

üdv:
Győrvári Péter

Sziasztok

Láttam a BB.Tv első részét, nekem tetszett, szeretnék még több részt is látni, jól csináljátok


Megnéztem és nagyon király csak igy tovább hajrá és ,ha lehet akkor minél többet és többet föleg a gyúrásokról meg szaktanácsokkal és bemutatásokkal megspékelve, hogy aki még nem ismeri ezt a sportot rendesen az megismerje, tanácsokat kaphasson és hogy leginkább megszeresse ezt a sportágat!!!!!!!!!!

BY: OPUS MAGNUS
GYM21

Hi! Itt Cornel. Ember ez 100Xjobb,mint a konkurens Fitm....Tv,de tudod miről van szó. Sokkal részletesebb a dolog így,hogy csak egy-egy emberrel foglalkoztok benne.

Én viszont javasolnám,hogy nyújtsatok segítséget azoknak az abszolút kezdőknek,akik felnéznek pl. Barna Robira(mint Én),vagy Tóth Dani eredményeire. Hiszen ők a "múzsáink",az ő kitartásuk ad erőt nekünk,ha fáj.

Továbbá a táplálkozásról(nagyon fontos),szteroidokról(ha szabad így nyíltan adásban),és a gyakorlatok HELYES elvégzéséről!!!!!! Hogy az első részben felvett fiú,szegénykém ne testből bicepszezzen,mert így 10 év alatt sem fog megnőni... Vagy csak egy kevésbé elterjedt,általunk nem ismert módszert alkalmaz :-)))

Nagyjából ennyi,még egy apróság. Ha kérhetem,külön magyarázd el légyszi,hogyan tartson az ember mindig pozitív nitrogén egyensúlyt és gyors anyagcseréjű szervezetnek van-e anyagcsereoptimalizálója,ugyanis az én 70kg-mal (184cm-hez)nagyon nehéz a fejlődés és hiába veszek magamhoz táp.kieg.-et,szőlőcukrot,csirkét,halat,stb. alig marad rajtam valami. Tudom nem várhatok egyből csodát,de segíthetnél nekem és a hozzám hasonlóaknak. A diszmorfiás poén nagyon tetszett,én is hallottam a laborszökevények állításáról!!!!!! Előre is köszi,szerintem elég végigolvasnod,de két sorban nem írhatom le ezt.

Hegyi Cornel

Hello

Teccik csak a hangra figyeljetek oda, mert néha nem lehet érteni a viccet..Eszteró kapd be....itt is elnevetitek :DD

Így ezáltal a háttérzajt is csillapítani kéne.

Amúgy nagyon jó örültem, h a kedvencem Németh Pistit is látham, most már tudom miért tűnt el.


Sziasztok!

Második résszel megint nagyot alkottatok! Motíváció a köbön :) Remélem még jó ideig nem untok bele a dologba...!


Sziasztok!

Megnéztem az eddig készült két adást, és tetszettek. Lenne pár ötletem:

  • lehetne mindenkiről egy állóképben egy összefoglalást csinálni mielőtt elkezdődik róla az edzésvideó,ami pár másodpercig lenne a képen (név, kor, súly, eredmények stb.. mert szerintem sokan nem tudják hogy ki is az illető)
  • lehetne általános kérdéseket feltenni nekik, amikre mindenki kiváncsi, pl. hogyan zajlik a táplálkozása, mik a kedvenc ételei, szokott e kardiózni , stb


helló.a nevem lompos,jóóóó ez a BB tv lehetne sűrübben.és talán edzés ellőtti-útáni étkezést sem ártana bemutatni röviden(no nem 1újjal)!szerény véleményem.remélem hósszútávu a dolog,csak igy tovább!!!!!


Hali!

Régi olvasója vagyok az oldalnak (~1 év), és eddig is tetszett, de a BBtv-vel méginkább üt! Szóval csak annyi hogy ez egy nagyon jó dolog, isten fizesse meg :)

Hogy érdemben is hozzászóljak, a 2. rész sokkal profibb volt, ezt a vonalat lehet érdemes követni, hogy miközben edz az alany, közben rábeszél.. így van kép is meg hang is érdemben!

Legjobbakat,
Milán

Helló Bunny és a többiek!!! Naggyon jó lett a bb.tv, nekem tetszik a műsor! Jó látni ahogy edzenek a profik, rengeteg kitartást tud adni. Meg lehet látni, hogy kell tökéletesen kivitelezni a gyakorlatokat. Amúgy lehetne egy olyan rész is a műsorban, ahol a gyakorlatokról van szó, megmutatjátok hogyan csináljuk és hogyan ne! Meg lehetne táplálék kiegészítő bemutató, pl. mi mire jó stb. Egyébbként meg teljesen renben van az adás! Csak így tovább!!!

Lotharides Péter

Szevasztok!

Végre videón is látni kishazánk legdíszesebb példányait. Remek kezdeményezés a BBTV, hatalmas urt tölt be-szerintem! 25éve foglalkozom testépítéssel, de sajna gerinc problémáim miatt már nem teljes intenzitással. (...) További sok sikert!

Peti Miskolcról

Szia!

:D Igen..a lényeg lemaradt. Na akkor most csatolom. Köszi mégegyszer, Boldog Karácsonyt és Buék!

Ui.: Ja, és fullosak a BBTV-k!

Üdv: Gergő
(Bognár Gergő - Superbody Bajnok)

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy meg lehet tudni milyen zenék mennek a videok alatt? Egyet-kettőt felismertem, de érdekelne a többi is.


Sziasztok!!

Hát szerintem csúcs szuper ötlet volt aki ezt a BB TV-t kitalálta!

Nagyon örültünk a barátaimmal neki. A FITMUSCLE TV-amióta nem megy semmi ilyenfajta adást nem lehet találni. Nagyon jó az eddigi két epizód , remélem hasonló folytatás várható.

Örülnék, és rajtam kívül szerintem még sok férfi ha több csajos interjút is lehetne látni. A Balla Yvettes jó volt. Nem semmi a csaj, elhalgatva az edzéstervét.

Illetve nem tudom mennyire lesz lehetőségetek versenybeszámolókat csinálni!! Mert sok versenyre sajnos más elfoglaltság miatt nem tud elmenni az ember.

CSAK ÍGY TOVÁBB JÓ NAGYON AMIT ELKEZDTETEK!!!!!!!!!!

Üdv BALÁZS

Sziasztok!

Nagyon tetszettek a BB tv eddigi adásai! Ha tényleg érdekelnek egy "mezei" néző javaslatai, akkor lenne itt néhány dolog amin lehetne még csiszolni. Tetszik, hogy minden adásban 2 sportoló edzését is bemutatjátok, de ha ez az új adások készítésének idejét kétszeresére húzza akkor sztem elég lenne adásonként egy, de akkor sűrűbben kéne jelentkezni. :) Az adásidő maradhatna ugyanennyi, de lehetne egy informatívabb része, amiben étrendről, edzésprogramokról kérdezitek az adott sportolót kitérve a kisebb nagyobb trükkjeikről, amiket az évek kimerítő edzésmukájával kitapasztaltak, már ha elmondják. Ennek nyomai már az eddigi adásokban is megvoltak, csak kicsit tudatosítani, "rovatosítani" kéne szerintem. Persze a fő rész az edzés lenne továbbra is!

Az infokat lehetőleg laikusoknak is érthető magyarázatokkal, persze nem kell túl szájbarágósan, és mindig forintosítva kellene tálalni, hogy úgy érezze a néző, hogy megkapott minden infot amire szüksége volt. Mi mennyibe kerül, hol érdemes megvenni...stb. Sztem simán beleférne, az adás helyszínéül szolgáló terem pár (Pl. gyorsítottfelvételes körbejárása) mondatos bemutatása, hamár olyan rendesek, hogy beengedik a kamerát. Esetleg így még fizetnének is érte valamit, persze ez már tárgyalás kérdése. Akár a táplálékkiegészítők név szerinti megemlítése is belefér, ami némi reklámbevételt hozhatna bár ezt le kéne tárgyalni elötte stb, úgyhogy ez kicsit nehéz, pláne ha a gyártók sem úgy állnak hozzá. De az ugye világos, hogy mindenki az igazat szeretné tudni, hogy mitől is lesznek ekkorák ezek a srácok, és ennek 2 fő része az edzés és hogy mit esznek. Mellesleg láttam egy amerikai online műsort is ebben a témában és ott még főztek is a végén valami testépítős kaját. Én nem mondom, hogy ez legyen a fő része a műsornak de kb 1/4-e mehet a táplálkozásra.

Hát kb ennyit így hirtelenjében. Ha nem változtattok semmin, szerintem akkor is megnézem a folytatásokat. Remélem lesz még jópár!

Talán csak egy negatív érzésem volt, mégpedig az amikor ez a "magyaros gyűlölködés" kapott hangot. Konkrétan arra a kérdésre gondolok, amikor az Yvette-től kérdeztétek, hogy kit vágna szét baltával. Ő próbált profin kibújni. Lehet hogy a valóság nem mindig ez, de egy ilyen magazinműsornak nagy felelőssége van a sportról kialakított képben. Így szerintem azt kéne súlykolni, hogy ez egy tisztességes,(itt veszélyesek a doppingos poénok..) egymás eredményeit elismerő, jó humorú, jófej, sportolókból álló közösség akik a világ legnagyszerűbb sportját űzik, stb... nem pedig egy szűk elszigetelt csoport akik egymásra is acsarkodnak.. azt hiszem érthető.

Köszi ha végigolvastátok! :) További sok sikert! Remélem olyan nagyok lesztek, hogy egszer Ronnie is kezét lábát fogja törni, hogy a műsorban edzhessen!

Üdv.
AxelL

u.i: Ez már tényleg kicsit túlmutat a mai lehetőségeken, de tehetnétek a műsorba speciális moziajánlót, de akkor mondjuk tényleg hetente kéne jelentkezni. Speciális olyan értelemben, hogy BB szempontból átnézni a kínálatot. Pl a nemrég bemutatott Doom filmben hogy össze volt esve a Rock, vagy hogy a Pókember 5. részéhez mennyit kellett a srácnak ezzeni, hogy szuperhősre emlékeztessen.... És persze akkor már ne hagyjuk ki, hogy hogyan, milyen edzésmunkával készül Arnold a Terminátor 4-re.


Lantos Johnny többet szerepeljen please!


Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk nektek!

Várom a BB tv-t jövőre is, egyébként gratulálok a kezdeményezésetekhez!

Üdv
A lelkes olvasó

Hella Bunny!

Ha számít valamit, akkor elmondanám hogy , békés ünnepeket kivánok neked (+ha vannak ebben, akkor társaidnak is) és fogadjátok mély gratulációm a műsor és egyéb tevékenységeitek kapcsán!Igazán szép munka!Úgy érzem nem hiába ölöd bele pénzed és idöd!Ez követendő mentalitás mindenképp....

Molnár Péter.Tárnok.

helo

kellems ünnepekt nektek is!

NŐI TESTÉPÍTŐKET A BBTV BE MÉG! :)

Mákos

Sziasztok!

Nekem a BB.Tv-nek minhárom adása tetszett! Igaz az operatőri munka nem sikerült a legjobban de hát el kell kezdeni vhol.Ami sokszor zavaró h rosszul hallani a beszélgetéseket!Lesz ez még jobb is ,csak így tovább és további sok sikert!

Wini

Kedves Body Biulder!

BBTV nagyon jó, csak így tovább!
Az első adásban ki az a testépítő, hogy hívják?

Tisztelettel, Kerekes Kristóf

Kiskunfélegyházáról írok Fábián László vagyok.

Jómagam már kb. 15 éve foglalkozom ezzel a sporttal, de csak amatőr szinten. Örülök, hogy létrejött ez a műsor, és a NET segítségével a magyar sportolók, body-sok edzéséből és versenyhez való hozzáállásából lehet ízelítőt látni. Véleményem szerint az országban ugyaolyan jó testépítők vannak mint mondjuk amerikában, vagy más nyugati országban, de sajnos itt is minden a pénz körül forog, és focin kívűl a magyar sportvezetés másra nem nagyon kíváncsi. Pedig abban nem túl sok sikerrel büszkélkedhetünk. A műsor mint mondtam szerintem jó, bár lehetne egy kicsivel több információ az étkezésről, és a például a gyengébb testrészek felhozataláról is. Tudom, hogy nagyon sok függ természetesen a genetikától, de erről azért eshetne több szó. A táplálkozással kapcsolatban egy két speciális diéta, vagy a táplálékkiegészítők használata is lényeges lehet.

Egyenlőre ennyi és sok sikert kívánok az adásokhoz, így tovább!


Sziasztok !

Nem tudom, észre vettétek e ,hogy a B.B. TV adásainak hangminősége silány,szinte élvezhetetlen.
Ezen kívül jó lenne ha több fitness-es csajszit mutogatnátok. :)

Jó munkát!
Sziasztok

Sziasztok!

Szerintem nagyon királyak a videók! Miután megnéztem a 2. adást nem bírtam tovább várni és muszáj volt este 22.00-kor lemennem edzeni :) .

Így tovább!
Egy kérdésem azért lenne, a nyereményjátékot nem folytatjátok?

Negyedes László

Sziasztok!

Először is hadd gratuláljak, végre ismét nézhetünk jó kis body-builder videókat, és ráadásul nagyon szórakoztatóak is, mindamellett tanulságosak. 1 szónak is 100 a vége: Szuper! Remélem gyarkan (a 2 hetet is nehéz kivárni :D ) , és hosszú időn keresztül élvezhetjük majd adásaitokat.

1-2 kérésem (kérdésem) lenne, de csak ha ti is megvalósíthatónak, és arra érdemesnek találjátok:

  • Külföldi versenyekről, expokról vmi anyagot nem lehetne néha beletenni?
  • Valami sexy and fitt rovatot, esetleg női fitness versenyt bevágni, ami kicsit felpezsdíti a férfi nézők figyelmét, hogy utána 2zött lelkesedéssel leshessük bajnokainkat edzés közben... :)

Remélem nem voltam túl hosszú, és nem túl későn érkezett a levél. Maradok továbbra is hűséges nézőtök, és már vágom a centit a következő adásig.
Sok sikert a következő adásaitokhoz!

Balázs

Gratulálok! A BB-Tv videói hiányótlók és emellett nagyon el lettek találva. Azért hitelesek, mert eredményes sportolók edzéseibe "leshetünk" bele és visszaadják az edzőtermek hangulatát.

P.S.

Kösznöjük minden kedves nézőnek a hozzászólást. Minden levelet amit kaptunk betettünk. Kritikát kaptunk, de úgy tűnik mindenkinek tetszik (nagyjából) amit a stáb csinál. Igyekszünk majd a műsorokat bővíteni az itt olvasott igények szerint is. Akinek hozzászólása van, véleményét, kritikáját közölné velünk: body@builder.hu - mailcímünk változatlan!

 


Kapcsolódó cikkek
Vörös Zoltán PDI Pro / Drugs Bunny Tudományos rovata ...
Fülöp Zsolt | Tamás Attila | Bodó Imre | Nagy Ferenc Gábor | Varga Attila | Guldi ...
Sosem gondoltátok volna, hogy Fábry Sándor szerepelni fog a BBTv-ben, és valóban nem is szerepel, ráadásul Sebestyén Tomi se szövegben, sem fizikumban nem hason...
Bohos Kornél a 2014-es Superbodyn és a Panatta gépgyár felfedezése Kathi Bécivel és Bunnyval, ahol a testépítő legendák mellett akadt 1-2 Ferrari is. ...
A tartalom: Nagy Sándor Csaba, alias Naturál Fantomas edzéstechnikai és táplálkozási okosságok, a Cutler Gym vezetőedzője Mezei Pali és Bunny agyafúrtságok a tá...
A tartalom: Bereczki Krisztián, Páldi Gábor, Bunny tudományoskodás a szénhidrátokról, Toldi Zsuzsi, +1 nagy ember :) ...
A tartalom: Bohos Kornél - Bereczki Krisztián a Cutlerből, Kránicz Lilla a shop.Builderből, Illés Naturál Norbi a pécsi szellemtoronyból és Bunny okosságok....
Giga tragikus BB.Tv, mert minden egyszerre történt: Muscle Beach, BodyBuilder Gym költözés és új Gym építés. Illés Norbi már annyira naturál, hogy zölddel kell ...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!