BB.Rádió: Fingás feat Bodó Imi, Kiss Jenő és Kathi Béla

2017-10-15

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A tabuk jelentősége, a hazug emberek, a fingás és a szerelem Kiss Jenővel, a Bodó Imivel és még Kathi Béla is megjelenik, ha már ez utóbbi is szóba került a BB.Rádióban.

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuidlerradio kukac gmél dot com

 

Zene lista: (az előző adáshoz)

Butcher Babies - For the Fight
WASP - Rebel in the FDG
The New Roses - Every Wild Heart
Jeff Scott Soto - Breakout

 

Olvasói levél:

"Sajnos jópár BBrádió kimaradt az elmúlt pár hónapban melyeket sikerült bepótolnom. Ezért is írok kicsit régebbi témában. Anno mikor a Logan című filmet veséztétek ki már alig vártam, hogy a BB Rádiót is érintő jelenetet felhozzátok. Azonban ez csúnyán kimaradt. Konkrétan arra az autópályás jelenetre gondolok mikor elszabadultak a lovak. Bunny korábban azt taglalta s javítsatok ki ha bármiben is tévedek, hogy állandóan ezeket az önjáró autókat fejlesztgetik s az a baj velük, hogy minden valós tényezőt nem tudnak betáplálni egy számítógépbe, illetve meg is hibásodhat a rendszer. A film ezen jelenete szerintem tökéletesen ábrázolja ezt a hibát ugyanis önjáró kamionok száguldanak az autópályán melyeket olyan szinten nem érdeklik hogy éppen mi van előttük, hogy Logannak és a professzornak kellett megállítani az elszabadult lovakat. Mintha vagy hajlandóságuk nem lett volna, hogy kikerüljék őket magasról letojva, hogy egy élőlény halálát okozzák az esetleges balesettel vagy éppen nem is érzékelték őket.

Eddig sokat hallgattam azon témáitokat, hogy ha valaki kisebbség akkor már egyből a többség fölé helyezi magát. Mindig is távolinak láttam ezt a cigányproblémát kivéve. Most azonban a saját bőrömön tapasztaltam. Röviden a konkrét eset, hogy van egy barátnőm akit folyamatosan zaklat a munkahelyen egy kollégája s nem érti meg, hogy a nem az nem. Én is ott dolgozok de más részlegen, szinten. Mivel az állásomat nem kockáztatom tetlegességgel, munka után meg melos busszal megy haza így már nem tudtam mit kitalálni mivel vessek ennek véget. Bent nem mehetek oda az illetőhöz egy korábbi vele történt idevágó affér miatt ( amit a vezetőim eltussoltak s nem lett következménye de figyelmeztettek, hogy kerüljem el ).

Egy újabb ominózus történés után mást nem tudtam kitalálni s feldúlt állapotomban megvártam a portánál lesz ami lesz alapon. Azonban ő már jóval előttem elment s én hülye ráírtam, hogy jó lenne ha békén hagyná végre a barátnőmet megjegyzést téve arra, hogy náluk lehet ez a módi de nálunk nem. Azonban ő romániából jött s a mondatban benne volt a köcsög román jelző is. Mire hazaértem már hívott is barátnőm, hogy én nem látom de a faszbook tele van azzal, hogy mit írtam neki és faji megkülönböztetés miatt a HR-re megy az ügy mert a HR osztálynak jobb dolga sincs mint faszbukozni ugyanis ő egyből kiposztolta az üzenetemet a faszbúkra. Tipikus az van amiről beszéltek. Most a vezetőm azt mondta el kell mesélnem majd az egész incidenst a korábbiakkal együtt s meg kell magyaráznom, hogy az illetővel van bajom s nem a románokkal. Tanultam az esetből mégha Bunny figyelmeztetett is, hogy szerinte hülye az összes smsező barom. Igen én is az voltam, vagyok de változni sosem késő. Illetve itt egy újabb válasz miért jó az élet faszbúk nélkül.

A Németországban lakó srác tapasztalatait köszönöm, hogy megosztotta velünk én is ezt vettem észre ,hogy mindenki csak azt mondja milyen jó kint. Ismerősöm állítása szerint havi egymilliót keres kint. Mégis hitelre vett itthon egy 900 ezres autót s ez kérdéseket tett fel bennem, amit most meg is válaszoltatok.

A múltkori processzoros témával kapcsolatban tényleg létezik amit Hurka mondott. Régen én is vettem magamnak egy három magos processzort ami valójában négy magos volt. Meg se próbáltam bekapcsolni a negyedik magot. Odaadtam unokaöcsémnek s az az érdekesség benne, hogy az ő alaplapjával működött a negyedik mag. Viszont lényegi gyorsulást "munka" közben nem vettünk észre. Ugye ő inkább játékra használta.

Érdekelne, hogy ha van időtök olvasni akkor miket szerettek leginkább. Gondolom Bunny nemigen szoktál idő hiányában. Sokszor el vagyok képedve mi mindenre van időd, ahogyan részletezed a tevékenységeidet itt a rádióban."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!