BB.Rádió 181: Me too Solóban

2018-02-15

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Mee too kampány elvi hátterét boncoljuk, a Solo trailert elemezzük, új mikrofonoknak örülünk, és a kiégés elleni harcban próbálunk okosat mondani Bodó Imivel a BB.Rádióban!

 

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail dot com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Dungaree - Bipolar World
Red Swamp - Tiszassipi
HAW - My Name
Steve Stevens - Woman of 1000 Years

 

Olvasói levél:

"Régóta hallgatlak Titeket vezetés közben, kiváncsi lennék a véleményetekre, tanácsaitokra.

29 éves fiatal vagyok és felépítettem egy egyszemélyes vállalkozást, ami mindig ad új célokat, lehetőségeket, anyagilag magyar viszonylatban stabil havi 800.000-1.200.000 Ft-ből élek egy bizonyos életszínvonalon, semmi fényűzésben egy 2002-es autóval járok, havi 2x megyünk moziba, ruházkodom, de semmi divatos úgynevezett "menő" márkát nem hordok. - Ezek engem nem érdekelnek.

Van párom már 6 éve és mindig is kitart mellettem, támogat amiben csak tud, viszont innentől jön képbe, hogy ez egy egyszemélyes szolgáltató vállalkozás, tehát ha csinálom van bevételem, ha nem akkor nincs.(Mint minden vállalkozás.) Decemberben napi 22 és akár 40 órát is úton voltam egyhuzamban, rövid 20 perces pihenőkkel. - Ami után nemcsak nagyon fáradt voltam, hanem a kiégés jeleit is észleltem magamon. Az évek során megtanultam nemet mondani, viszont vannak olyan helyzetek amikor nem lehet, mert munkalehetőség ugrik.

Gyerekként szegényen nőttünk fel és félelmeim vannak, hogy nemtudom megteremteni számunkra a biztos alapot, hogyha nem vagyok úton. - Viszont a testem és a lelkem azért kiált, hogy álljak meg. Szerintetek hol van az az egyensúlyi állapot, amiben mind anyagi világban sikeres az ember, de mellette "élete" is van?(pl.tud pihenni,párjával lenni, élvezni az életet.) Milyen célokat tűzhet ki ilyenkor az ember, hogy elkerülje a kiégést? Hogy kerülheti el a kiégést kompenzáló folyamatokat?(pl. energia italt iszok-tudom, hogy szar, de valahogy 20 óra után, csak ez motivál a jó munkavégzés mellett.)

Mit javasolnátok?"


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!