Besz*rás: Első Motivációs Testépítő Konferencia!

2009-09-16

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Matekozz egy kicsit: 3000 Ft-os belépő mellé magyararoszág legnagyobb testépítő sztárjait kapod, szakértői előadásokon okosodhatsz - és 5000Ft értékű terméket kapsz!

Nem kell nagy üzleti érzék ahhoz, hogy kitaláld, hogy ez nem éppen rossz buli!

Miről is van szó tulajdonképpen?

A konfereciának 3 célja van:

1. motiváció: meghozni a kedvedet ahhoz, hogy még jobban nyomd a sportot. Megadni a szükséges "éves löketet", ami átsegít a holtpontotkon. Éreztetni veled hogy egy nagy klubban vagy, egy kiválasztott sportban ami akár egy nagy család, egyforma törekvésekkel rendelkező örültek csoportja. A konferecnia lehetőség arra is, hogy ismerkdj sporttársakkal, kapcsolatok, barátságok szövődjenek.

2. oktatás: mindenkinek van mit tanulni. A konferencia előadói biztosan tudnak számodra újat mutatni. Tanulhatsz edzéstechnika, táplálkozás és táplálékkiegészítés témaköréból - hogy  legtöbbet kihozhasd magadból!

3. találkozó a legnagyobbakkal: magyarország legjobbjai lesznek jelen interaktív üzemmódban a színpadon. Mesélnek, sztoriznak, kérdésekre válszolnak. Végre megismerheted tetsközelből őket!

A konferencia kb. 5 óra időtartamú lesz, max. 500 nézővel, a tavalyi Superbody helyszínén, a Stefánia palotában. Csak elővételi jeggyel lehet bejutni, amelyet itt tudsz megrendelni (postán kiküldik) vagy az ország bármelyik fitness pont üzletében tudod megvásárolni.

Élőben láthatod versenyfelkészülés előtt az IFBB VB-re készülő  brutális Lauter Victort (aki már a diéta miatt agyilag is brutális állpotban lesz), Vörös Zolit (akinek verseny terveiről hamarosan írunk), Bognár Gergőt, a naturál kedvenc Lénárd Lajost és Illés Norbertet, a tavalyi mindentvivő Tóth Danit, a sporttársak pártfogóját, Bodó Imit, a rettenet Kathi Bécit aki ismét erőemelésben tör bajnoki címre, de közben testépítő minőségű fizikummal rendelkezik és velük együtt a teljes Team Scitec csapatot.

 

Előadóként Sztípity Robi, Farkas Tamás, Szász Máté mellett Drugs Bunny is fellép.

Magyarul: mi ott leszünk és ott lesz a sportágból mindenki, akit valóban érdekel a sport! (A  töketlenek majd otthon maradnak, mert macerás felülni a buszra, vagy nem engedi el őket a mami, esetleg nézni kell a dallaszt a tévében vagy bármi más módon bizonyítani kell, hogy valójában csak egy tohonya műmájer gyökér az illető, aki max az ön imádatig lát, de közben leszarja az egészet.)

3000Ft-os belépőért 5000Ft termék, sztárok és oktató jellegű előadások - vágod?

Ne légy puhapöcs - ott a helyed! Szervezd össze a teremből a haverokat is - ha vidékről jöttök, egy kocsiban jobb a buli!

Aki otthon marad, vegyen fel papucsot!

Szeptember 26, 15.00

Stefánia Palota

1143 Budapest, Stefánia út 34-36.

Info és jelentkezés itt!

A jelentkezés módja: a fenti linken található mélcímen jelentkezz be a kért adatokkal, a jegyet pedig a helyszínen tudod átvenni és kifizetni!

 szólj hozzá!

 

 

 Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!