Bevándorlás a Rockkal

2015-06-11

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kivesézzük az idióta plakátkampányt, retró telefonokat tesztelünk, paraszt sztorikat mesélünk, közben szakmázunk, edzőtermeket tesztelünk, kiderül, hogy jó film-e a San Andreas, Riccs Pinája újabb mélységeket hódított meg és mindenféle egyéb okosság is terítékre kerül - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Britny Fox - Lonely Too Long
David Hasselhoff - True Survivor
Paul Sabu - You Aint Gonna Eat Out My Heart Anymore
Stan Bush - The Touch

 

Olvasói levél:

"Most hallgatom azt a részt, amelyikben megemlítitek, hogy milyen botrány volt abból, amikor a Hamilton lelocsolta pezsgővel a hosztesszcsajt a győzelme után. Az adásból úgy tűnik, mintha a csajnak ez nem tetszett volna. Tudtommal viszont őt csak azután kérdezték meg az esetről, hogy rohadt nagy felhördülés volt egy csomó más ember részéről, és a poén az, hogy ő azt mondja, hogy nem foglalkozott az incidenssel különösebben, és hogy a külföldi média egy része érzékenyebben reagált erre a dologra, mint a helyi (azaz a kínai). Szóval külön poén az, hogy nem az volt az első, hogy a csajt megkérdezik, hogy mégis hogy vélekedik a dologról, hanem rögtön jött a felháborodás. Persze az is igaz, hogy különböző dolgokat különbözőképpen lehet megítélni a világ más részein, és ez sok esetben jogosult, de azért ebben az esetben a felháborodás szerintem nem volt indokolt, főleg az érintett hosztessz véleményének ismerete nélkül.

Itt egy cikk, ami alapján a fentieket írtam, bár eredetileg a BBC-n olvastam erről:

http://uk.reuters.com/article/2015/04/15/uk-motor-racing-hamilton-champagne-idUKKBN0N62SY20150415

E két forrás alapján valószínűleg tényleg igaz a sztori. Egyébként egy vagy két képet láttam az esetről, az alapján nekem nem úgy tűnt, hogy az incidens megrázta volna a csajt, mert mosolygott alatta (aztán lehet, hogy nem végig).

Az egész eset szerintem triviális, de a felháborodás elég jellemző az ultra-PC nézeteket illetően, amikkel manapság sokszor találkozni a hírekben."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!