Bodó Imi az izomkocsmában

2016-07-19

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Bodó Imivel amúgy is kellett találkoznunk, mert külföldön járt mostanában és minden bizonnyal tudna érdekes dologkat mesélni...

 ... de végül spontán futottunk össze a BodyBuilder Gymben és annyi minden hülyeségről beszéltünk, hogy pont a lényegről nem sikerült.

Nem utolsósorban kiváló alkalom ez Imi cinkelésére, mert több ponton is tragikus helyzetbe került azon a napon. 

1. Imi megkérdezte edzés közben, hogy mi ez a "klasszikus zene", amellyel nyilván arra célzott, hogy mit keres a hegedű nyervogása egy edzőteremben. Mintha mi ezt nem gondolnánk át ugye.

Hát a fagyi visszanyalt, mert a világ legjobb akciófilmje, a valaha volt példakép, mára lealjasodott Arnold Schwarzenegger legjobb filmje, a Commando főcímzenéje volt, amelyben van egy fél percnyi lassabb dallam. A Gymben a 80-as évek hőseinek tiszteletadása képpen mennek ilyen zenék. 

2. Amikor Imivel edzés közben a szokásos társadalmi porblémákról beszélgettünk és megemlítette, hogy ő okosan használja a faszbúkot, még az edzőtársa is röhögött.

Persze ezek csak apró vicces nünaszok, mert Bodó Imivel egy légtérben edzeni rendkívül szórakoztató. Igazi klasszikus fíling amikor edzzünk, de egyúttal társadalmi életet élünk és végidumálunk minden marhaságot: az edzőterem a mi izom-kocsmánk.

EDZOVALASZOL.HU 
MÁR FÉLIG-MEDDIG ÉLES!

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!