BODY TOJÁS!

2009-11-11

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Elhiszed hogy ilyen van? Van bizony régóta, csak akkor még főtt tojásfehérje rúdnak hívták és a célpia az éttermek és egyéb élelmiszeripari cégek voltak!

Hol volt, hol nem volt: voltam egyszer én!

Kitaláltam valamiért, hogy tojásfehérje lét akarok használni a fehérjebevitelem növelésére: ez azért mégiscsak tojás (nem minősül semmilyen szempontból tápkiegnek) ellenben nem kell tökölni a sárgája kidobálásával.

Így jutottam el a gugli nevű bonyolult eszköz segítségvel a Capriovus Kft.-hez amely sokak elképzelésvel elentétben nem hipermarket, hanem tojásfeldolgozó üzem.

Bementem az irodába és megkérdeztem: ugyamár kaphatok-é én magam számára egyéni vásárló ilyen - amúgy "ipari" - készítményt? igen volt a válasz, amit  aztán a BB.Tv-ben is elárultunk nektek (csak tudnám, melyik részben?), így elég sokan kezdtek el oda járni vásárolni.

Na de van ám egy másik meglepetés termék, amely igen népszerűvé vált számomra, mert az íze cseppet sem különös mint a fehérjelé, inkább normális - sőt finom: ez a főtt tojásfehérje rúd. Előszeretettel alkalmaztam is étrendemben mindkettőt - a tojásfehérje rúd finom és olcsó, a lé pedig brutális fehérjemennyiség bevitelében segít könnyedén némi megalkuvással az ízélményt illetően.

Pár éve még akár napi 4-500g bevitelt is produkáltam azáltal, hogy minden nap egy liter fehérjelé volt az étrendemben, amely élből 120g; ezt tumix alapnak használva víz helyett, 3x3 dl + két kanál (40g protein) az máris 240g. Ehhez 1 kiló csirke +200g és máris 440 grammnál járunk.

A Bodybuilder Webmagazin hatására érdeklődés olyan fokú lett, hogy a Capriovus elkezdett kacsintgatni a testépítő felhasználók felé: a fehérjelé ugyan egyelőre macerás, de a tojásrúd bárki számára könnyen értelmezhető élelmiszer - így elkezdték kis kiszerelésekben Body Tojás néven gyártani. Ehhez leszerveztek egy kiszállítói rendszert és ma már a komolyabb edzőtermekben bizony kapható a Body Tojás! (Elképesztő, ahogy egyesek ezt rágják a turmixhoz edzés után.) Keressétek bátran!

A Body Tojás eltarhatósága 30 nap hűtőben, íze tökéletes főt tojásfehérje íz- kiszerelése 150g (5 tojásból) és 250g (9 tojásból),de kapható a hagyományos (Body Tojás fizáj nélküli) félkilós főtt tojásfejérje rúd is - én ez utóbbit preferálom. Az árak: 150g 160,-  , 250g:  230,- körül. Érdeklődni a 30 914 8989-es számon lehet arról, hogy pl. hol lehet kapni!

(Egy biztos:  a Spárta Gym-ben kapható!)

 

 b

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!