BodyBuilder Szeminárium - LMA Fitness Szülinap 2016

2016-11-22

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Előfordul, hogy meghívnak minket egy-egy rendezvényre, sőt olyan is, amibe egy kicsit jobban “beszállunk.” A dupla LMA-buli szakmailag is igen tartalmas volt.

 

 

Nem minden teremtulajdonos vállalja fel, hogy meghív egy rakat versenyzőt, csak hogy a tagság tudást és inspirációt szerezhessen. Azért sem, mert elég költséges mulatság, ráadásul még egy bankett is van a végén. A jelentősége viszont óriási lehet, hiszen többféle pozitív üzenetet is közvetít, többek között azt, hogy a terem jól megy.

 

Vásárosnamény: BCAA Express torta


Az edzőtermesdit nyilván a legtöbb vállalkozó a puszta bevétel kedvéért csinálja, ezért van annyi csili-vili, de használhatatlan gépparkkal rendelkező hely. 


Egy idő óta meghonosodott az a vékonyka réteg, akik folyamatosan fejlesztenek: minden évben lecserélnek pár gépet vagy beszereznek újabbak. Pusztán edzés szempontjából nem feltétlenül van erre szükség, de kétségtelen, hogy az ügyfélkör igényli ezt a fajta változatosságot.

 


Két helyen jártunk a hétvégén: az LMA Fitness Vásárosnaményben új terem, tehát a megnyitón voltunk. Vásárosnaményről sokat nem tudok, jópofa Tisza-parti település, ami nyáron igen jó hely lehet, azonban az biztos, hogy nem az utcanévtáblák fővárosa. Szinte hihetetlen, hogy ma már ebben a 9 ezres lakosságú városban is világszínvonalú edzőterem működik. Alapterülete nyilván nem mérhető egy nagyvárosi, pláne nem egy budapesti teremhez, de a géppark önmagáért beszél. Molnár Petivel tanakodtunk pár percet az egyik kiválóan masszív gép márkáján, mert nem volt márkajelzés és meglehetősen hasonlított a Life Fitness márkára, csak gyanúsan masszív anyagból készült. Nautilusra tippeltem - bárcsak a lottószámokat tudnám így!

 


Molnár Peti, Lengyel Vivien, Tóth Dani, Besze Edina, Fekete Balázs, Harangi Adrienn és jómagam, Kovács “Drugs Bunny” Zsolt voltunk jelen. A vásárosnaményi teremben interjús-mesélős szeminárium volt, ahol jópár szakmai kérdésen felül versenyzői kalandok is előkerültek, és megemlékeztünk a magyar bodybuilding hőskorszakáról is, megemlítve például a legendás Fitness 2000 klubot és vezetőjét, Pintér Ferit.

 

A híres koponyaroppantó gyakorlatra egész komoly technikát tanultunk


Kisvárdán az LMA Fitness hatodik születésnapját ünnepeltük egy show-edzéssel. Itt látszólag kevesebb volt a duma és több az aktivitás, de nem véletlenül hívom show-edzésnek. Nem annyi történt, hogy végig kellett nézni egy edzést, hanem űrtechnika és rádiós mikrofon segítségével végigdumáltuk az egészet. Így mindenki pontos képet kapott az edzéstechnikai kérdésekről, amelyekről nem lehet eleget beszélni. Edzés után ültünk le egyet szövegelni, ahol az előzőekhez hasonló sztorizás ment egészen este nyolcig, amikor is Scitec séker és BCAA Express osztogatás, séker aláírogatás, közös fotó és egyebek után elvonultunk kajálni. 


 

Olyan momentumoknak lehettünk tanúi, mint amikor Tóth Dani és Molnár Peti arról győzködte egymást, hogy ki a jobb versenyző. Csakhogy nem a megszokott módon, mert mindketten a másikra mondták. Lengyel Vivien elmesélte, hogyan lehet egy ilyen lehetetlenül szubjektív kategóriába készülni, mint a bikini. Besze Edina tavaly feljutott a Womens Physique kategóriába és legnagyobb megdöbbenésünkre elmondta, hogy visszatér body fitnessbe, és azt is, hogy miért, amivel előre is vetíti a kategória jövőjét.

 

Besze Edina egy kiváló hátsó váll gépet bűvöl

 

Fekete Balázs elmondta, mik azok az alapvető hibák, amit általában a termekben elkövetnek. Harangi Adrienn elmesélte, hogyan kell készülni akkor is, ha kiváló a genetikád.


Tóth Dani Magyarország legeredményesebb profi testépítője.

Molnár Peti világhírű sokszoros amatőr bajnok, aki kvázi profiként versenyez.

Lengyel Vivien Molnár Peti barátnője, bikini világbajnok.  

Besze Edina háromszoros Superbody bajnok, body fitness versenyző.

Fekete Balázs 9-szeres Superbody döntős mesteredző.

Harangi Adrienn (full naturál) body fitness versenyző, többszörös bajnok.


Szenzációs csapat. Szerinted tudtak érdekeset mondani?

 

Elaludtam vajon?

BodyBuilder Szemináriumok - Powered by Scitec Nutrition

 

Fotó: Vass Béla

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!