Branch újabb győzelmet zsebelt be Angliában!

2011-03-20

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Branch Warren érvényesítette a papírformát a Brit Grand Prix-n: komoly kihívó nélkül uralkodó győzelmet aratott!

 

Branch Warren érvényesítette a papírformát a Brit Grand Prix-n: komoly kihívó nélkül uralkodó győzelmet aratott. Bár Branch ezúttal nem volt olyan kiváló formában, mint két hete az Arnold Classic-on, még így is könnyedén verte a mezőnyt, a riválisai ugyanis azzal együtt sem tudták megközelíteni, hogy a bajnok kissé bevizesedett a hátpózokban, így 2 győzelemmel a háta mögött kezdheti meg felkészülését az őszre, a Mr. Olympia cím megszerzésére.

Roelly Winklaar futott be végül a második helyen, aki számottevően javult az Arnold óta, végre visszatalált a tőle megszokott szárazsághoz - bár kissé ellaposodott, de végül egy remek eredménnyel sikerült kvalifikálnia az Olympiára. Johnnie Jackson állhatott fel a dobogó alsó fokára, aki ismét remekül nézett ki, George Farah segítségével végre rátalált a szárazság receptjére, de sajnos a combjai még mindig két számmal kisebbek a felsőtesténél, így nem volt esélye a győzelemért harcolni.

 

 

Ronny Rockel szolgáltatta ezúttal a negatív meglepetést, ugyanis míg két hete Columbusban Johnnie és Roelly előtt tudott végezni, ezúttal csak a negyedik helyezés jutott neki, mivel kissé bevizesedett a versenyre - jövő hét végén Spanyolországban viszont javíthat. Michael Kefalianos elképesztő izmosságának és kondíciójának köszönhetően meg tudta verni Toney Freeman-t, akinek Angliában sem sikerült eléggé beszáradnia ahhoz, hogy az Olympia kvalifikációt érő helyekért harcolhasson - tehát ő biztosan folytatni fogja a szezont, hiszen mindenképpen ott akar lenni ősszel a nagyok versenyén.

James "Flex" Lewis óriási fölénnyel nyerte a 202 font alatti kategóriát, az pedig már csak a hab a tortán, hogy mindez a hazai versenyén sikerült neki, élete legjobb formájával: a legnagyobb gyengéjének tartott háta egyértelműen fejlődött az egy éves kihagyás alatt. A bírók szerint John Hodgson és James Llewellin állt legközelebb a bajnokhoz, ami mindkettejük számára azt jelenti, hogy szeptemberben színpadra léphetnek a Mr. Olympia 202 font alatti versenyzői között.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

Open:

1. Branch Warren
2. Roelly Winklaar
3. Johnnie Jackson
4. Ronny Rockel
5. Michael Kefalinos
6. Toney Freeman
7. Essa Obaid
8. Alvin Small
9. Thomas Benagli
10. Tomas Bures
11. Mario Vansteenberghe
12. Ian Wadley
13. Dainius Barzinskas
14. Ian Morgan

202 font alatt:

1. James "Flex" Lewis
2. John Hodgson
3. James Llewellin
4. Raul Carrasco-Jimenez
5. Shaun Joseph-Tavenier
6. Jerry Ossi
7. John Armstrong
8. Mike King
9. Hennie Kotz
10. Cvetko Stojmenovski
11. Eric Castagnet
12. Paul George
13. Nana Ofosu-Manu
14. Mirko Petrovski

 

Open

Branch Warren:

 

 

Roelly Winklaar:

 


 

Johnnie Jackson:

 

 

Ronny Rockel:

 

 

Mike Kefalianos:

 

 

202 font alatt

James "Flex" Lewis:

 

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23949


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!