Dallasban most az X-manek a főszereplők, nem Jockey

2011-08-13

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Europa Super Show az X-manek csatája lett: Toney Freeman vagy Ed Nunn lehet a befutó a zsűrizés alapján!

 

A Europa Super Show az X-manek csatája lett: Toney Freeman vagy Ed Nunn lehet a befutó a zsűrizés alapján!

Toney ezúttal sokkal jobb formát hozott, mint idén bármelyik versenyén, azonban hátulról még mindig nem elég száraz. Ennek ellenére a tömege és a kiváló alakja miatt egyértelműen az egyik favorit, a Mr. Olympia kvalifikációt pedig már szinte biztosan a zsebében érezheti. Ed éppen az ellenkezőjét szállította Toney formájának: bár az alakjuk nagyon is hasonló, a tavalyi Europa Battle of Champions bajnoka borzasztó szárazon lépett színpadra, ellenben tömegben még bőven lenne hova fejlődnie. A hátizmai szemlátomást jobbak, mint tavaly, de a felsőteste összességében még mindig messze el van maradva a combjai mögött, így koránt sem érezheti bebiztosítva az első helyet.

Shawn Rhoden sikeresen megtalálta a két X-man közti arany középutat, vagyis tömegben alulmarad Toney-val szemben, viszont élesebb nála, míg Ed-nél jóval vastagabb, viszont nem olyan jó a kondíciója. A legfőbb gyengéje a kissé hiányos hátizomzata, de így is beleszólhat a győzelem sorsába, ha pedig holnapra még jobban beszárad, már a zsebében is érezheti a trófeát.

 

 

Mark Alvisi és Mike Liberatore követi a vezető triót, és egyelőre úgy tűnik, hogy kettejük közül Mark van előrébb. Annak ellenére, hogy ezúttal nem tudta összehozni ugyanazt a porszáraz kondíciót, ami tavaly egy második helyet hozott neki, elég jó lehet a dobogóra, viszont ahhoz holnapig még sokat kell javulnia. Mike ugyan ismét borotvaéles volt, és a felépítése is kiváló, tömegben egyszerűen nem elég versenyképes ahhoz, hogy egy Olympia kvalifikációért küzdjön. Ennek ellenére fényes jövő állhat előtte, azonban ha sikereket akar, el kell kezdenie izmot építeni, a csiszolgatás ugyanis szemmel láthatóan most nem volt elég - és ezen holnapig valószínűleg sokat már nem tud javítani.

Martin Kjellström irtózatos méretei és kondíciója egyszerűen nem volt elég ahhoz, hogy a top helyezésekért harcolhasson, strukturálisan ugyan több sebből vérzik a fizikuma, és izomtapadások tekintetében sem számít a legszerencsésebbek közé. Clarence DeVis végül valóban openben indult el, és tömeg szempontjából nem is mutatott rosszul a nagyok között, de ez sajnos nem csak annak tudható be, hogy rengeteg izmot szedett magára, hanem sokkal inkább annak, hogy nem sikerült túl jó formát hoznia a versenyre.

A 202 fontos kategóriában Tricky Jackson az elmúlt hetek vergődése után végre megtalálta igazi önmagát, és ismét esélye van arra, hogy kvalifikáljon az Olympia Showdown-ra, vagy akár egy újabb győzelmi trófeával gazdagítsa gyűjteményét. Marvin Ward és Guy Cisternino azonban még bőven lőtávolon belül van, így a meccs egyáltalán nincs lefutva - holnapig még akármi megtörténhet.

Az élő közevetítés pedig a döntőnél sem fog elmaradni: magyar idő szerint szombaton, 22:00-kor ITT!

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Toney Freeman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ed Nunn

 

 

 

Shawn Rhoden

 

 

 

Mike Liberatore

 

 

 

Mark Alvisi

 

 

 

Martin Kjellström

 

 

 

Clarence DeVis

 

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!