Dani jövőre ismét indul profiban?

2012-12-09

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Tóth Dani szemináriumán ez volt ez egyik fő téma: hogyan tovább? De azt is megtudhattuk, hogyan jutott el idáig.

 

 

 

Nehéz ennyi ember előtt fesztelenül és érdekesen beszélni, de Dani ma nagyon formában volt. Csípőből szőtte bele a hardcore okosságokat a történetbe, amit a Junior világbajnoki címtől indítottunk.

Dani onnan indult ugyanis, majd pár év múlva már egyáltaklán nem junior formával tért vissza, hogy végigverje az európai szövetségeket és világbajnok, majd profi legyen mindháromban.

A csúcs azonban az IFBB, illetve az IFBB profi kártya, amelynek megtudhattuk a kissé kalandos történetét és én moderátortként elmeséltem azt a nyilvánosan nem nagyon emlegetett részt is, hogy miért nem mehetett az IFBB VB-re.


Farkas Nóra is eljött, hogy csempésszen egy kis esztétikumot a társaságba.

Hogyan lesz a tömegelt formából versenyforma? Ezt a hipotetikus kérdést boncolgattuk úgy, hogy Daninak egyáltalán nem volt ciki megemlíteni azokat a hibákat, amelyeket elkövetett és amelyeken ma már csak mosolyog. 


Zalán elvan, mint a befőtt.

Ugyan szövegben elfelejtettünk kitérni arra, hogy hogyan egyezteti össze a munkát, a felkészülést és a gyereknevelést, de ez utóbbiról nem lehetett senkinek kétsége, mert elhozta a kis Zalánt, aki teljesen jól érezte magát a BB.Gymben hátul a gumiszőnyegen. Teljesen úgy néz ki, mint a Dani, de ez egyáltalán nem bók és neki még van mentsége, mert csecsemő.


A könyök nem csuklik be: ez a jó tárogatás titka.

 

Élménybeszámoló, diétás és tömegelő elmélkedés után hátraballagtunk, ahol Dani edzéstechnikai bemutatót tartott. A két órát néhány kívánság teljesítésével zártuk, bizonyos gyakorlatok helyes kivitelezését demonstrálva. 

Aztán az elmaradhatatlan közös fotózás, majd ajándék BB.Gym shaker osztás.

 

Ugye tudjátok, hogy szándékosan nem írtam le, mi mindenről volt pontosan szó?

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!