Drugs Bunny képei a Muscle Beachről

2013-08-12

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Szinte csak mutatóba vittem gépet, de rájöttem, muszáj lesz fotóznom. Muscle Beach 2013, Team Scitec tagok képekben!

Égett a napmelegtől a kopár szik sarja pénteken, de akkor lekéstem az edzést. Szombaton elsőre ijesztő, de kellemes idő volt, viszont az edzés elmaradt, ez legalább tartotta a kiírást, amiből szerintem véletlenül maradt ki. Vasárnapra rájöttem, hogy kénytelen leszek megfotózni a Team Scitec tagokat.

Nem terveztem ezt különösebben, mert a minimálisra szerettem volna szorítani a jelenlétemet bizonyos okok miatt és emiatt külön szállást is intéztem. (Erről nem szeretnék beszélni, csak annyit mondok: a mi filozófiánkba az érdemek szerinti elismerés fér bele, és számunka nem sárga, hogy valakinek tív év sportmúlt kell a Team Scitecben jutáshoz, másoknak meg fél év faszbúkozás. Ezért elhatárolódtam.) Teljesen kívülállóként érkeztem, hogy tudósítsak a BodyBuilder olvasóinak, de így is nagyon sokan megtaláltak egy közös fotóra, vagy autogramra: vicces momentumként Scitec katalógusokat írtam alá. Kaptam egy nagyon szép ajándékot is egy kedves olvasónktól, aki később a fotózásban is segített. Szinte mutatóba vittem tehát fényképezőgépet, de eddigre rájöttem, hogy muszáj lesz fotóznom, mint Bélának papucsban edzeni, nekem meg ezt cinkelni. Mert ha nálunk nem lesz pár kép, akkor úgy néz ki, sehol máshol. Legalábbis a Scitec.hu hírei között még az sem szerepel, hogy ez a rendezvény egyáltalán lesz, pedig már volt.

Kattints a képekre a nagyításhoz!

 

Kezdjük egy klasszikus stílusú képpel, ami jobb fekete-fehérben, mert azt adja vissza, amit a testépítés hőskorának ikonikus helyszínéről, a Muscle Beach-ről képzelünk. Egyfajta bajtársiasság, igazi sportolói mentalitás tükröződik, nem véletlenül, mert Magyarország két top sportolója van rajta, ráadásul mindegyikük komplett sportágakat cipel a vállán.

Zsuppán Fanni kissé más jellegű látvány, ez biztos. Fanni a legszerényebb team tagok között van, ez teszi szimpatikussá, miközben évről-évre egyre jobban néz ki, és ide is top formában jött. A képen épp megragadott két súlyt az oldalemeléshez, és jól állnak neki. Napszemüveg több képen is lesz, ez nem művagyányság: erős volt a nap, és igazából a fotón hunyorgás elkerülésére szolgál.

A vasárnapi napon is volt legalább kettő erősember verseny, de nem bírtam őket követni. Ez éppen a tehetségkutató, ahol Pete-Komáromy Gergő nem egyszer a saját maga által készített eszközökkel versenyez. Azért választottam ezt a képet, mert látszólag fölényesen, könnyedén tartja a súlyt (pedig nem, de kedvességből nem írom, hogy majdnem beszart), és szinte értelmes arcot vág.

A testkultusz ünnepén nem mindenki érzi, hogy nem kéne feltétlenül levetkőzni. Csodálatos tetoválásokat láttunk néha, innen én nem is értem, minek edz egyáltalán valaki, amikor rajzolni is lehet rá. Ha meg megvan a hasonló csoda, vagy esetleg a menő ukrán gengszter-csillagok, akkor már minek, mert a helyzet edzéstől már nem lesz jobb.

Toldi Zsuzsi edz, és ez egyáltalán nem beállított fotó. Ez a valóság, belőtt haj és szexi nézés nélkül, de nincs nagy különbség., Persze ő majd anyázni fog, hogy miért tettem ezt ki. Hát azért, mert ilyen a sport.

"A Kökény" mosolyog, ez önmagában is rettenetes, nem csak a méretei. Tömeg az van, mert tömegel, és ahhoz képest jó a forma is. Mint egy profi a hetvenes évekből.

Kathi Béla csinos, ő is vette a fáradtságot, hogy jó formában jelenjen meg. Sok Kathi Béla kép van, mert ma ő reprezentálja legjobban a sportágat.

A fiatalok lelkesen próbálgatták a gépeket. Öröm lesz lemosni róluk a port. A gépekről, a srácok megoldják maguk.

Utálom Toldi Zsuzsit fotózni, mert minden kép jó lesz róla és szívás kiválogatni. Ez éppen egy nem jó kép, mert rossz helyen van az árnyék, mégis tetszik, ezért íme.

Oláh Vivien nagyon koncentrálva küzd a lábtoló géppel. Lehet arra gondol ilyen gondterhelten, hogy baromi ronda német kisgyerekek ricsajoznak itt a hotelben, ahol ezt éppen írom. Vagy arra, hogy este meg fog enni egy lovat. Bár elvileg nem volt éhes, mert a Scitec biztosítja a csapattagoknak a kaját, sőt még vízhordó fiú is volt Molnár Peti személyében, akit elfelejtettem lefotózni, de ő tutira nem volt ám hivatalos.

Szokásos, de látványos erősember szám a traktorkerék-borogatás, ami nagyon jót tesz a fényképezőnek a szálló por miatt.

Sok-sok közös fotó készült. Team tagokkal is, velem is. A képen nem én vagyok, egyik sem, bár a szőke hasonlít.

Bereczki Krisztián rettenetes, egytincses Pumukli séróját joggal takarja baseball sapka. Nem is gondolnád, de már nemzetközi hírneve van. Nem a hajának. De meghívták, külföldre.

Az elválaszthatatlan Bohos Kornél szemeit ezúttal nem csodálhatjuk meg csigás hátgépezés közben. Ma döbbentem rá, hogy a barátnője iker, vagyis kettő van belőle, ráadásul pont a tavalyi Muscle Beachen jöttek össze. Legközelebb megérdezem, hogyan különbözteti meg. Ha szerencséje van, sehogy, haha.

 

A Mészi olyan szép!

Kökény "gengszter" Béla a férfiszépségverseny másik kihívója Mészáros Laci mellett. Ő volt a legérzékenyebb a fényre, lehet, hogy titokban vámpír, bár szerintem olyan, mint Sergio Oliva. Mostantól hívjátok csak Sergio-nak, jelezve, hogy olvastátok ezt a cikket!

Toldi Jancsi a mellgépen, amit én hülye, nem próbáltam ki. Csuhai Jancsit igazságtalanul neveztük el Toldi Zsuzsi után, ideje, hogy Zsuzsi visszakapja és most őt nevezzük el Jancsi után. Lásd. következő kép.

Juliska. (Jancsi és Juliska, ééérted?)

Ha nem tudtad eddig, hogy a hasizmod a gerincedet görbíti előre, most Vivi prezentálja éppen a mozdulat elejét a gerincelőregöbítős hasizomgépen. Neki van a legfjobb dumája az összes női versenyző közül, még a férfiakat is veri, látszik, hogy stand up comedy-n nőtt fel Éjjel-Nappal Budapest című trágya műsor helyett. (Nem is rohadt le a feje mondjuk.)

 

Bodó Imiről alig sikerült képet lőnöm, mert a fotózás-közös edzés kiss el lett bszva nem volt tökéletesen szervezve. Itt éppen varánusz fejjel húzza a függelten karos hátgépet, de a közös Imi-Dóri fotónál pont kifogyott az akkum. Mint említettem, nem számítottam rá, hogy ennyit kell fotóznom. Este pedig nem értem vissza, mert a képek leválogatása túlm sokáig tartott. (Ráadásul én nem Siófokon szálltam meg, hanem Balatonföldváron, és motorral mentem ide-oda.)

Fanni kétkezes rudas bicepszet prezentál, mert azért szabadsúlyok is voltak, igaz, a gépek többsége is tárcsasúlyos.

A "kinek áll jobban a seggemelős scott-bicepsz gép" verseny egyik kihívója Kathi Béla. Nem rossz, de lehet el fog vérezni.

Nem megmondtam?

Vivi szexi szemrevételezéssel győződik meg arról, hogy biztosan a bal karjával húzza a súlyt.

Csuhai Jancsi inkább kérdően néz. Persze ez csak vicc. Jancsi top formában volt mellesleg, és kicsit sem néz ki úgy, mint Johnny Bravo!

A végére még egy Toldi Zsuzsi, hadd fejezze be az előbbi mozdulatot egyrészt, másrészt mert róla készült a legtöbb jó kép. Úgy néz ki, ő a legfotogénebb. Igazi főnyeremény a Team Scitecben, közel tíz éve versenyez már, gyakorlatilag világhírű, csak a faszbúkról kellene letiltani, de arról nagyon.

Sajnos páran azért kimaradtak a szórásból, egyrészt mert nem sikerült őket a fényképező elé terelni időbeni, másrészt mert lemerült az akkum. Nem sikerült Bodó Imi-Bodó Dóri párost fotóznom, épp az első képnél lett kakukk, valamint egy darab képet sem tudtam lőni Vörös Zoliról és Nagy Bettináról. Könnyű volt amúgy fotózni, hogy mindenkit beengedtek a kordonon belülre és belesétálgattak a képbe, biztos nagy probléma lett volna kibírni fél órát, én meg talán azért lőttem kétszer annyi képet, mivel a fele szar lett, és talán ezért nem bírta az akku sem.

Ennyi volt a Muscle Beach 2013: színes programok, nagy érdeklődés, gratulálok a Scitecnek, hogy ezt összehozta, sokkal nagyobb lett, mint amire számítottam.

Kár, hogy nem lett teljesen sárga-kompatibilis.

Update: Scitec-képgaléria

DB

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!