Dennis Wolf és legutóbbi edzője

2010-05-14

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A mai mocskot Dennis Wolfnak sikerült szolgáltatnia, aki miután a New York Pron is elszúrta a formát, az edzőjét tette ezért felelőssé, majd kisiskolások módjára kőkemény sárdobálásba kezdtek.

 

Az egész Dennis verseny utáni blogbejegyzésével indult, majd igazi fórumos kommentháborúvá fajult:

 

Dennis:

"Nos, mindenkinek elmondom az igazat: végeztem a gurukkal. Azt hiszem, túl könnyű függővé válni tőlük, és ha nincsenek ott, amikor a leginkább szükséged van rájuk, a dolgok könnyen rosszra fordulhatnak.  Ezt tapasztaltam a tavalyi Olympián és ezen a hétvégén, New Yorkban újra ugyanez volt a gond az edzőmmel - illetve már az ex-edzőmmel.

A verseny előtti napokban őrületesen néztem ki. A diéta, a forma és minden más is rendben volt, de szombat este nem voltam elég telt. Ha nem vagy telt, az izmaid elvesztik a formájukat és a keménységüket... Nem tűnsz olyan száraznak, elveszted a keresztszálkákat - ez történt velem is. Ez azt árulja el nekem, hogy nem ettem eleget a szénhidráttöltési szakaszban. Visszanézve én is látom, hogy mindig éhes voltam a töltésnél, aminek nem lenne szabad megtörténnie, hiszen annyit kéne enned, hogy már nem is bírnál többet, de én végig éhes voltam, azonban az edzőm azt mondta, hogy ne egyek többet. Ez hiba volt.

Az előzsűrizés után láttuk, hogy kicsit lapos vagyok, az edzőm pedig azt mondta, hogy egyek egy kis rizst és banánt. Erre azt mondtam: "Nincs nálam több banán." mire azt válaszolta, hogy rendben van, akkor talán egy hamburgert kéne ennem. Ez az éjszaka, amiért olyan keményen dolgoztunk, és ő nem biztos abban, hogy mit tanácsoljon nekem? Őszinte leszek - nagyon dühös voltam.

Végül ettem 600 gramm száraz süteményt a zsűrizés és a döntő között. Egy kicsit töltődtem, és jobban néztem ki a döntőkor. A harmadik hely mostanra rendben van. Tudom mi történt, és tudom, hogy mit kell tennem. Ami elmúlt, elmúlt, nem változtathatom meg. Azonban mostantól mindent magam fogok csinálni. Elegem van a gurukból. Megnyertem a Német Bajnokságot, megnyertem a világbajnokságot és profi lettem, méghozzá teljesen egyedül. Tehát újra azt fogom tenni, amit a múltban is csináltam.

Őszintén szólva azt hiszem, hogy a második hely is meglehetett volna, de nagyon örülök Hidének. Ismerem őt, és nagyon rendes srácnak tartom, megérdemelte a sikert. Szintén szeretnék gratulálni Roelly-nak, hiszen az első profi évében versenyt nyerni hihetetlen teljesítmény.

Szeretnék köszönetet mondani a szponzoraimnak is a támogatásért. Hihetetlenek voltak velem, és tényleg nagyon értékelek mindent. Nagyon köszönöm srácok.

Ezen a héten elmegyek egy kicsit lábazni. Öt hét pihenőm lesz, mielőtt elkezdődik a felkészülés az Olympiára. Azt hiszem, elég idő van még addig, készen fogok állni. Ez a hétvége nem egy rossz kezdet, de még mindig elszántan meg akarom mutatni mindenkinek, mire vagyok képes."

 

Videoplayer: magazin/docs/video/eddie_1.flv

Patrick Tuor (Dennis edzője) válasza:

"Nem akarok veszekedni, és beismertem, hogy hibáztam, de a tény, hogy Dennis engem próbál felelőssé tenni, és azt mondja, hogy nem tudtam, mit tegyünk az előzsűrizés után egyszerűen nem igaz, nagyon szigorú velem.
De nem mondok többet... Jobb így mindenkinek.
Nos, egy dolog azért mégis van itt... Azoknak, akik azt hiszik, hogy sokat kell fizetni egy edzőnek...
Mindent magamnak fizettem! (repülő, nem kaptam fizetést, hotel)
Dennisszel laktam, és ők főztek nekem, de semmi mást nem fizetett.
Azt hiszem ez szomorú, hiszen 99%-ban minden rendben volt, és egyetlen délután miatt teljesen inkompetensnek állít be.
Csak ennyit akartam mondani.

Patrick Tuor"

 

Dennis:

"Kedves Patrick,

Igazából erre nem akartam írni semmit... de ez egyszerűen túl sok.
Elnézést kérsz az emberektől, de mi van velem??? Tőlem nem kértél elnézést!
Vasárnap a verseny után megköszöntem és elmagyaráztam, hogy minden rendben volt, egészen az utolsó napokig. Azt is megkérdeztem, miért nem voltál ott pénteken, hogy ellenőrizd jó-e a formám. Nem volt magyarázatod. Megkérdeztem magamtól: így készítesz te fel egy sportolót?

A második állításodra:

Martina mutatott be nekem Katarban, és te akartál felkészíteni a show-ra. Nem kértél pénzt ezért. Azt mondtad, az az álmod, hogy egy profival dolgozhass, és ha bármi balul sül el, vállalod érte a felelősséget.
Ezek a te szavaid!!!
Az én lakásomban éltél Vegasban, és a feleségem főzött rád! Megkérdezted magadtól valaha is mennyibe került az étel, amit ettél??? Eltekintve minden mástól, ami pénzbe kerül!
Ami a hotelt illeti:
Csak 2 éjszakát kellett kifizetned New Yorkban, kettőt Pittsburgh-ben és egyet Utah-ban.
Mi van azzal az egy héttel Long Islanden??? Azt én fizettem!

Amikor az edzőm a nézőtérről mutatja nekem, hogy remekül festek, de igazából szarul nézek ki... Akkor megszégyenítve érzem magam!
Ezután odajössz és azt mondod: "Ennünk kéne valamit." Megkérdezem: "Mit egyek?", mire azt mondod: "120 gramm rizst és egy banánt"... Megkérdeztem magam - EZ tenne engem teltté?
Ekkor azt mondtam, hogy nincs nálam banán, mire te: "nem gond"
A hajam is égnek állt!
Ekkor megkérdezed, hogy nem kéne-e ennem inkább egy hamburgert...!!!!!!!!!!!!
Ezután majdnem totál bekattantam!!!!!!
Ezt a beszélgetést követően egyértelművé vált számomra, hogy ennek az embernek fogalma sincs arról, mit beszél!
Minden jó edző visszament volna a kliensével a hotelbe, és megpróbálja a legjobbat kihozni a helyzetből, de te maradtál, és megnézted a női testépítőket!
Este kaptam tőled egy smst, de háromszor kellett felhívnom téged, hogy végre beszélhessünk.
Mindennek ellenére, messze az volt a legrosszabb húzásod, hogy meg sem köszönted a feleségemnek, hogy főzött rád! Persze ez neked csak természetes, nem?

Dennis"

 

Patrick Tuor:

"Helló Dennis,

Nos, minden amit mondasz, jól hanzik. De mindent úgy magyarázol, hogy neked kedvezzen!
Te fizetted Long Islandet??? Igaz... de elfelejted, hogy a kanapén kellett aludnom, amíg neked óriási szobád volt, két királyi méretű ággyal!!
Egyébként akkor én főztem neked egész héten!
Pittsburgh pedig... amikor éjszaka megérkeztünk... csak magadnak foglaltál szobát? Át kellett kocsikáznom egészen a város másik felébe!!!
Ó, bocsáss meg! Felajánlottad, hogy aludjak a padlón.
A feleséged főzött rám, igaz. Én meg is köszöntem azt minden egyes alkalommal. De arról a nőről beszélünk, aki még csak nem is szólt hozzám! Mintha csak egy senki lennék! A zsűrizés után még azt is mondta, hogy ne hallgass rám. Ezek után tényleg veled kellett volna mennem a hotelbe??
Ha akarod, folytathatjuk... Az embereknek biztosan nagyon tetszene!
Mindent megtettem, amit tudtam, de te vagy a nagy DENNIS WOLF, és pedig csak egy kis edző.
Nyilvánosan elnézést kértem!!! Neked ez nem elég... mindneképpen inkompetensnek kell beállítanod.

Patrick"

 

Dennis:

"Tehát folytatni akarod! Sok mondanivalóm van még!
Pittsburgh-ben mindig foglalnak egy helyet a vendégpózolónak. Megpróbáltam szerezni még egy szobát, de nem sikerült, te pedig nem akartál a padlón aludni. Ez az én gondom?
A kanapé Long Islanden nem volt neked elég jó - ingyen!?!! Miért nem vettél ki egy szobát?
Mert 1000$-ba került volna? A 100$ pedig, amit banánra és rizssütire költöttél szintén sok volt. Felajánlottam, hogy kifizetem... de te nemet mondtál, rendben.
A feleségemnek nem kell beszélnie veled! Azért voltál velünk, hogy a munkádat végezd, nem azért, hogy barátkozzunk!
Akkor még egyszer - hol van a bocsánatkérésed??!?!?
Nem tettél meg mindent, amit lehetett volna. Különben ott lettél volna velem pénteken, hogy ellenőrizd a formámat!
Mivel olyan okos vagy, remélem, hogy nem akarsz mindent nyilvánosan leírni. Tudod a számomat. Felhívhatsz, hogy megbeszéljünk mindent, és kisírd magad!
Én befejeztem..."

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!