Dexter visszatért, de bajban van!

2011-04-16

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A FIBO Power Pro Champions Dexter Jackson indulásával még a vártnál is izgalmasabban alakul!

 

A FIBO Power Pro Champions Dexter Jackson indulásával még a vártnál is izgalmasabban alakul! Dexter a gyenge szezonkezdet után kihagyott néhány hetet, és a német versenyre koncentrált, így érezhető is a javulás: visszaszerezte a tömegét, de a jól ismert "Penge" kondíció még mindig nincs a helyén, így távolról sem egyértelmű a győzelme, de mindenképpen esélyes. Ronny Rockel nem okozott csalódást, hiszen ismét remek formában lépett a közönség elé, de a farizmai még most sem elég szárazak, viszont nagyon is komoly esélye van arra, hogy legyőzze Dexter-t, és hazai pályán behúzzon egy győzelmet.

Roelly Winklaar-nak nem igazán jött össze a formaidőzítés, a hátpózokban kissé vizesnek tűnik, így Michael Kefalianos-nak is jó esélye van arra, hogy megverje az előzetes favoritnak tartott hollandot, még azzal együtt is, hogy rajta is maradt egy halvány réteg víz. Johnnie Jackson továbbra is brillírozik: ismét brutálisan vastag fizikummal állt színpadra, de sajnos a combjai tömegének hiánya valószínűleg most is megakadályozza abban, hogy megnyerje a versenyt, és nem is tűnik elég száraznak, viszont a top 3-ba könnyen lehet, hogy be tud jutni.

 

 

A fent említetteken kívül Robert Piotrkowicz-nak sikerült még bekerülni az első kihívásba, ráadásul közülük csak neki nincs még meg az idei Mr. Olympia kvalifikációja, így érdemes lesz figyelni a lengyelre, mert ha az esti döntőig meg tudja őrizni a formát, jó eséllyel ő lehet az, aki egy Olympia-meghívóval a kezében távozik Essenből. Essa Obaid képes volt javulni a korábbi hetekhez képest, de egyelőre ez kevésnek tűnik a mai mezőnyben, és Ben Pakulski lehet még az, aki a döntőben - ha szárazabban tud színpadra lépni - okozhat némi meglepetést.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Dexter Jackson

 

 

 

Ronny Rockel

 

 

 

Johnnie Jackson

 

 

 

Michael Kefalianos

 

 

 

Roelly Winklaar

 

 

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17176


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!