Dopping legalizáció és celebfotó

2015-11-28

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Végre megint van BB.Rádió, és nem sz@roztunk, egyből übergiga adással kezdtünk. Felmerülnek olyan kérdések, hogy lehet-e legalizálni a doppingot, jó-e az új James Bond, kivel lehet fotózkodni, mennyire volt jó Kiss Jenő, lehet-e védeni a védhetetlent - és minden, ami belefér!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista (az előződ adáshoz):

Def Leppard - Dangerous
Def Leppard - All Time High
Def Leppard - Armageddon It
Def Leppard - Pour Some Sugar On Me

 

Olvasói levél:

"A múltkori rádióban felvetettétek, hogy ki az az elmeroggyant, aki 280 ezere forintot képes fizetni egy telefonért. 22 éves vagyok és eléggé sok mindent tapasztalok ezzel kapcsolatban a környezetemben és ezt írnám le.

Most az Iphone-jelenséget írnám le, tudom a Samsung is hasonló árakon mozog, de szerintem ezen jobban be lehet mutatni, hogy mire gondolok.

Több kategóriát ismerek: az apple-buzit, a divatmajmot, és a szeretet hiányos-megfelelni próbáló embereket.

Az Apple buzi talán a még megérthető kategória, egyszerűen bele van buzulva ebbe a márkába, van neki Iphone-ja, Ipod-ja, Macbookja, gyűjti ezeket, van például egy ismerősöm, akinek az összes Iphone-széria meg van, és alá világításos vitrinbe tárolja a telefonjait, mindet egy évig használja és teszi fel a polcra, amikor jön a következő. Ez a hobbija, beleöli a pénzt, én nem értem, de ez van.

A második kategória a divatmajom. Ők azok, akiknek a valóságshow agyhalál- meg a többi retek a példakép. Ők félrefésülik a hajukat, akkor én is, ők Zarába vásárolnak, akkor én is, és megy ez addig, amíg onnan tudod, hogy ő a hím, hogy van szőrzete, meg mélyebb talán a hangja. Szerintem egyébként az is motiválja ezeket az embereket, hogy látják a filmeket, a sorozatokat és hasonlítani akarnak rá, legyen pompa meg csillogás, de tenni ne kelljen érte. Aztán látják, hogy kurva nagy házak vannak abban a filmben. Látják a kocsikat, de ezek elérhetetlenek. Aztán meglátják a telefont. Hurrá végre valami, és már rohannak is megvenni a beleharapott almás nokiát. Nem baj, hogy a 60 ezres ugyanannyit tud, sőt lehet jobbb a teljesítménye, kibírja 3-4 napig az aksi, és nem kell naponta kétszer tölteni. Nem az, lenovo, az nem menő, az szar, majd az Iphone.

A harmadik kategória pedig azzal akar társadalmilag elfogadottabb lenni, hogy vesz valahogy egy ilyen készüléket. Lehet hogy ennek az árából él diákként egy évet, de hát tartani kell a versenyt a divatmajmokkal, nehogy lemaradjunk. Többnek akarunk látszani, mint amik vagyunk és hát valljuk be egyszerűbb megvenni egy ilyen telefont, mint elvégezni egy szakmát, egy egyetemet, dolgozni és felmenni a létrán, hogy egyszer 10-15 év múlva sikerek legyünk. Az meg persze a világ korcsosulása, hogy valaki attól menő és attól gondolják sikeresnek, hogy almás nokián nézegeti a facebookját.

A megoldáshoz valószínű nem jutottunk közelebb, de gondoltam leírom a tapasztalataimat."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!