Drugs Bunny és Eddie Abbew az Ezeröcsiben!

2010-03-19

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Nem emiatt - de véletlenül vajon melyik a legjobb rádióműsor?

Ezeröcsi Winkler Róberttel és Bazsó Gáboral

 

 

Eddie Abbew IFBB Pro testépítő magyarországon járt, és a dolog pont kapóra jött, amikor Winkler Róbert meghívta Drugs Bunny-t az Ezeröcsibe - ami nem mellékesen minden idők egyik legjobb rádióműsora, minden idők legjobb autós műsorának színvonalán, minden idők két legtehetségesebb médiaszemélyiségével, akik ráadásul a sztárkultuszon kívül helyezkedve szerényen csak "rádiós majmok"-nak hívják magukat, pedig sosem csináltak hülyék magukból főzős reality show-ban!

Videoplayer: magazin/docs/video/feherjek.flv

Az Ezeröcsi sajnos sokaknak épp edzés időben van - de ha nem, vagy ha változtatni lehet a kötelező zaj összetételén a teremben, tekerjetek oda, mert mindig érdekes dolgokról van szó és sosem unalmasan vagy humortalanul tálalva! Ha bedig elmulasztod, online még bepótolhatod utólag - sőt ha a kulisszatiktokra is kíváncsi vagy és arra, hogy miről beszélgetnek  "off the air" a reklámblokk és a zene alatt, célszerű már adás közben ide klikkelned!

(Csak hab a tortán a mi szempontunkból, hogy ezen a szerda estén az Ezeröcsi online közvetítés nézettségi rekordját durván sikerült megdönteni a két jómadárral!)

szólj hozzá!

 Eddie Abbew és Drugs Bunny


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!