Dudás Ádám lehet hogy focista lesz?

2016-06-23

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A foci EB még a legelvetemültebb fociszkeptikusokat sem hagyja hidegen.

Dudás Ádám az eléggé sikeres tavaszi szezon után fontolgatja hogy a röhejes szponzori ajánlatok (havi 27.500 Ft termékben + a maradékot megveheted 5% kedvezménnyel + ingyen séker - ha ódákat írsz a faszbúkra és egész nap szelfized magad) miatt mégis sportágat vált.

Az alapok már megvannak, hiszen csak át kell neveznie magát Dzsudzsák Ádámnak, úgyhogy ha a mostanában felbukan egy ilyen nevű focista az EB-n, tudjátok, honnan fúj a szél!

Egyébként Ádámot totálisan nem érdekli a foci, mint ahogy minket sem, de most mindannyian drukkolunk a magyar csapatnak.

Jelenleg offszezon van, de az nem jelenti azt, amit régebben: mindössze pár hét teljes lazítás után Ádám már visszaállt a normális, bodybuilding jellegű étrendre. Mostantól csirkének lenni Miskolc környékén nem biztonságos. 

Muscle Beach idén sajnos neki nem lesz, mivel már nem Team Scitec tag és önköltségen lemenni csak úgy nem annyira buli, de a versenyzés korántsem ért még véget, amíg el nem éri Illés Norbi versenyzett éveinek számát. 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!