Edzőtermi gyökerek vol. 1

2016-07-25

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Elképesztő fotót kaptam egy havertól németországból. Egy olyan jelenség, amiről írni kell.

Komoly társadalmi probléma, hogy elég sok ember nem tudja már magát elhelyezni a szűkebben-tágabban vett emberi közösségekben - és most ennek a jelenségnek arról a végletéről beszélünk, amikor a seggfej azt hiszi, körülötte forog a világ.

Napról napra láthatjuk ezt Magyarországon is: szemetelés, út közepén parkolás, közlekedési morál, mindenbe beleszarás - és nagyon könnyen megjelenik az a termekben is. (Az közismert alapfelállás, hogy a “súly visszarakása” nevű művelet eszükbe se jut.

Amit itt látunk azonban az már túlmutat a megszokott viselkedésen, ez már a kreatív gyökérség magasságában van.

Elsőre nem fog leesni, mi történik. Nézzünk most át azon, hogy mit keres parketta egy edőteremben és ha elfogadjuk, hogy vannak parkettás létesítmények, ott miért kell súlyt baszkodni, hiszen az nyilvánvalóan wellnessz egység pinalegyezéshez és szaunázáshoz.

Mindenképpen meredek, hogy a sültgyökér levitte az ütésálló gumipadlóról a súlyzót a parkettára. Még az ütéstompító lapok is ott vannak, de azt otthagyta a gumin.

Mert pont a parkettán kell a felhúzást csinálni - és nyilván a súlyt a parkettára baszkodni. Ennyire tiszteli a létesítményt, ennyi agya van, ennyire kevéssé paraszt.

De kell lenni valami józak oknak. Nyilván benned is felmerül a kérdés, hogy miért? 

Miért a parketta? Miért nem jó a gumi? 

A válaszhoz kapaszkodj meg vagy jobb, ha leülsz: mert onnan tudja nézegetni magát az önimádó köcsög a tükörben. 

 

 

Ha értelmes kérdésed van
az edzésről vagy bármiről:
edzovalaszol.hu


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
“A zab és a fingás” lehetne akár egy romantikus családregény címe is, mert két olyan dolgoról van szó, amelyek szorosan együtt járnak, pedig...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!