Egy nagy visszatérő a Superbodyn

2012-10-23

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Ha a pletykák igazak. a gyakorlatilag nulla reklámozás ellenére rengeteg versenyző lesz az SB-n. ÉS a GP-ben sem ketten állnak színpadra.

De ha mégis, az egyik biztosan Jeleni Pisti lesz.Pisti az utóbbi pár évet végiturnézta a NAC és egyéb vébéken, indult a FIBO-n, de idén úgy döntött, visszatér a hazai pályára. A pár éve még 80 kilós, klasszikus formájú versenyző már rég a tömegépítés útjára lépett.

És igen, idén elérte tömegeléskor a durva 121 kilót, 175 centi alatti testmagassággal. 10 hete kedzte a diétát, most 106 kiló elég jó formában.

Kökény Béla sajnos betegség miatt kiesett az őszi szezonból, így ők nem küzdenek meg, de "a Kökény" helyett kárpótolhat minket egy kicsit, hogy Jenei Pisti az egyik legjobb, ösztönös szabdpózoló, igazi előadóművész.

Így legalább egy szabadpóz biztosan nem lesz szar a Superbodyn. Igaz, a Superbody nem követi a nemzetközi trendet és a Mr. Olympiát a trágya szabadpózok tekintetében.

(Halkan megjegyezzük, várható a legendás Tenta Miki visszatérése is, aki 2000-ben superbody Abszolút bajnok volt, de már ott is visszatérőként, mert előtte, a kilencvenes évek elején is volt komoly eredményei voltak. Kiss Jenő korszakában volt fiatal tehetség, mi akkor nagyon felnéztünk rá.  Vele azonban bármiféle épkézláb anyagot készíteni lehetetlen, legalábbis a mi 3-as szabályunk szerint nem sikerült. Háromszor kérünk fel mindenkit.)

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!