Egyetemisták harca!

2012-04-10

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Rendezvény, kifejezetten hobbisportolóknak!

A Schönherz Body Kört csípjük, mert egy tucatnyi  diák, csakis sportszeretetből működteti az ország egyik legjobb edzőtermét, legalábbis ha a minőség/ár/teljesítmény/tagszám együtthatókat összeadjuk, amiben jelentős tényező a rettenetesen sok tag.

Ráadásul minden évben rendeznek valami kis versenyt, amely nem is annyira kicsi: az összes egyetemistának szól ugyanis, akik azért akárhogy is nézzük, eléggé a javát alkotják a hobbisportolói körnek. Így a Body Kör idei rendezvénye is elég jelentős motivációs tényező.

 

Az idei rendezvény nem csak a szokásos fekvenyomó és szkander bajnokságból áll, hanem a magyar testépítő/erősportoló világ sztárjai is fellépnek, köztük Toldi Zsuzsi is megcsodálható lesz élőben, vagy nem mellesleg Tóth Dani, a jelenlegi egyetlen magyar profi testépítő. (Ha igaz, mert a profi kártyának még csak az elvi lehetősége van meg, de ennek buktatóit minden bizonnyal élőben is el fogja mesélni.) Jelen lesz Mészáros Laci, a világ egyik legjobb fekvenyomója, és talán még a versenybe is beszáll.

A versenyekre jelentkezés feltétele aktív hallgatói jogviszony (bárhol). A nézők számára a rendezvény ingyenes: sokan már jelezték, hogy ott lesznek.

helyszín:

Shönherz Zoltán Kollégium Mad Word szórakozóhely
1117 Budapest, Irinyi J. út 42.

 

időpont:

Árpilis 17. kedd, 17:00

 

További info itt!

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!